PRESRETNE SU

Glumica se zaljubila preko ušiju u ženu koja joj može biti majka: Razlika od 32 godine nimalo im ne smeta

‘Jako je velika razlika u godinama između nas što sigurno šokira mnoge ljude, a zapravo i mene‘

Sarah Paulson i Holland Taylor

 Profimedia

Sarah Paulson i Holland Taylor ponovno su privukle pažnju svojom usklađenošću i ljubavi, i to baš u "gradu ljubavi" na Fendijevoj "haute couture" reviji tijekom Tjedna mode u Parizu. To je ujedno bilo i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na Tjednu mode, a na reviju su stigle ruku pod ruku, obje noseći istu crnu torbicu i odjevene u prevelike sakoe i hlače.

image

Sarah Paulson i Holland Taylor na pariškom Tjednu mode

Newspress/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Newspress/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Doduše, ovo nije prvi put da je ovaj par s velikom razlikom u godinama privukao pažnju. Prema Peopleu, glumice su se upoznale još 2005. godine na jednoj zabavi, no Paulson je u to vrijeme hodala s glumicom Cherry Jones, a i Taylor je bila u vezi. Desetak godina kasnije, glumice su se još jednom srele, no ovaj su puta jedna drugu "zapratile" na Twitteru i počele se dopisivati. Naime, Paulson je priznala kako joj je Taylor "uletjela porukom" još 2019. godine.

- To je duga priča. Upoznale smo se jako, jako davno. Bila sam s nekim drugim, a i ona - prisjetila se i dodala da su se zaljubile dopisujući se jedna s drugom, a javnost ih je počela percipirati kao par 2015. godine. Tada je Taylor na Twitteru podijelila fotografiju Paulson u haljini do poda na nečemu što je izgledalo kao provjera haljine. Fotografija je potaknula glasine da su potencijalan par.

image

Sarah Paulson i Holland Taylor

Tony Michaels/rot/Capital Pictures/Profimedia/Tony Michaels/rot/capital Pictures/profimedia

Iako je isprva odlučila prešutjeti ime svoje drage, Taylor je prvi put progovorila o svojoj vezi u intervjuu za radio postaju WNYC i otkrila da hoda sa ženom koja je "igrom slučaja puno mlađa od nje".

- Jako je velika razlika u godinama između nas, što sigurno šokira mnoge ljude, a zapravo i mene - priznala je Taylor.

Bio je to i jedan od prvih puta kada je Taylor otvoreno progovorila o svojoj seksualnosti, no već je od ranije bilo poznato da "živi izvan ormara". Mjesec dana nakon spomenutog intervjua, People je potvrdio da je Paulson zapravo žena o kojoj je Taylor govorila i njih dvoje hoda. Više izvora reklo je izdanju da su u vezi "već nekoliko mjeseci".

Istog mjeseca, njih su dvije uživale na spoju na večeri povodom otvorenja Broadwayske škole rocka u New Yorku. Zajedno su se slikale i ruku pod ruku prošetale crvenim tepihom. Događaj je ujedno obilježio i prvo zajedničko pojavljivanje para u javnosti.

Godinu dana kasnije, Paulson je u razgovoru za The New York Times prvi put javno progovorila o svojoj vezi s Taylor. Također je raspravljala o svojoj odluci da ne etiketira svoju seksualnost.

- Ako se moji životni izbori moraju predvidjeti na temelju onoga što se od mene očekuje od zajednice, to će me pospremiti u luđačku košulju. A to ne želim - rekla je i dodala da ono što apsolutno može reći jest da je zaljubljena u Holland Taylor. Dodatno, Taylor je pričala o svojoj romansi s Paulson tijekom intervjua za radio emisiju "Sandyland" i rekla da se zbog Paulson osjeća kao "najsretnija osoba na svijetu".

- Danas ne mogu govoriti o svome životu, a da ne spomenem ovu divnu ljubav - objasnila je.

image

Vanity Fair Oscar Party 2018.

Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Mnogima je za oko zapela činjenica da je Holland Taylor čak 32 godine starija od Sarah Paulson, no još 2018. u intervjuu za "Town & Country", sada 80-godišnja Paulson jasno je dala do znanja da unatoč razlici u godinama, ona i njena partnerica "odbijaju slušati svaku kritiku u vezi njihove veze".

- Ne želim da me definira s kim dijelim krevet, dom, dušu... - rekla je. Opisala je svoje izbore u životu kao "nekonvencionalne", ali također i izrazila želju da hoće živjeti "odgovorno i istinito bez skrivanja".

- Komplicirano je, jer ima puno mržnje na ovom svijetu. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nešto hrabro u tome. Možda potiče druge na hrabre izbore. Što drugo mogu reći nego da se volimo - zaključila je.

Paulson je već objasnila zašto gravitira prema starijim partnerima tijekom intervjua za The New York Times 2016. godine.

- Ima nešto posebno u tome da si s nekim starijim - rekla je i objasnila da misli da se "više cijeni zajedničko vrijeme i ono što imate".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:57