ZVIJEZDA HIT REALITYJA

Glumica se udala za nebinarnu osobu: ‘Znali smo da će komentirati naš brak, ali nas nije briga‘

Rekla je da joj ne treba ničije ‘odobrenje‘ za brak

Chrishell Stause i G Flip

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Gledatelji koji na Netflixu prate reality seriju "Selling Sunset", koja već šest sezona priča priču o životu grupe žena koje se bave prodajom nekretnina u Los Angelesu, nagledali su se drame. Agentice rade za elitnu The Oppenheim Group i posluju s bogatima, slavnima, utjecajnima. Podmetanja, laži, nemilosrdni potezi zbog napredovanja, čak i prijetnje smrću, kao i razotkrivanje njihovih privatnih života, pretvorili su ih u velike zvijezde.

image

Chrishell Stause

Alberto E. Rodriguez/Getty Images/Profimedia/Alberto E. Rodriguez/getty Images/profimedia

Jedna od tih žena, Chrishell Stause, glumica, zvijezda najpoznatijih američkih sapunica All My Children i Days of Our Life je upravo potvrdila kako su se ona i G Flip, nebinarna osoba koja za sebe koristi zamjenicu "oni", vjenčali. I njihov brak je pravi brak, makar pred zakonom baš i nije.

G Flip i ona sada su se vjenčali u Las Vegasu i to je "prava stvar" iako, možda, zapravo nije u očima zakona.

Chrishelle je to izjavila gostujući u emisiji "SiriusXM Hits 1 LA with Tony Fly and Symon" kada su je voditelji pitali je li ceremonija samo simbolična ili je u pitanju izazivanje pozornosti, PR trik u smislu "sve za pet minuta slave".

image

Zajednički intervjuChrishell Stause i G Flip na SiriusXM

Araya Doheny/Getty Images/Profimedia/Araya Doheny/getty Images/profimedia

- Iskreno, mislim da se svi ponašaju kao da smo to napravili zbog privlačenja pozornosti na sebe, da se o nama govori. - rekla je Stause - Znali smo da ćemo, ako to učinimo, također čuti ljude kako govore: "Oh, G želi zelenu kartu!". Kao da G već nema putovnicu i vizu.

Rekla je da joj ne treba ničije "odobrenje" za brak.

- Ma što radili do kraja svojih života čut ćemo kritike! Zato smo odlučili da ćemo uvijek raditi ono što želimo. Nemam potrebu dokazivati ljudima koliko je nešto što radim ozbiljno ili koliko je smisleno. Ako ne vjerujete, nije me briga i to je najbolji dio - zaključila je.

Rasprava o braku Chrishelle i G Flip, nastala je kada je, nakon objave da su si rekli "da", Page Six iskopao da ne postoji podatak o dozvoli za vjenčanje u okrugu Clark u Nevadi. Portalu TMZ, pak, "izvori bliski paru" potvrdili su da još nisu vjenčani pred zakonom ali planiraju službenu ceremoniju vjenčanja. Zasad, ljubav su obilježili tetovažama.

Stause i G Flip upoznali su se na zabavi povodom Noći vještica 2021. godine (oboje su bili odjeveni u kostime kostura) a zaključili su da među njima postoje duboki osjećaji snimajući spot za pjesmu "Get Me Outta Here".

Ljubavni život lijepe Chrishell vječita je tema u američkim medijima - bila je u braku s kolegom glumcem Justinom Hartleyem koji je 2019. godine podnio zahtjev za razvod, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Stause je tada tvrdila da ju je Hartley obavijestio o razvodu porukom samo 45 minuta prije nego što su mediji objavili vijest. Uzvratila je zahtjevom za razvod, te na sudu otežala stvari tvrdeći da ona i Hartley nisu razdvojeni od datuma koji je on napisao što je bitno kod razvoda "zbog nepomirljivih razlika". Razvod je zato okončan tek krajem veljače 2021.

image

Chrishell Stause i G Flip

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/afp/profimedia

Bila je zatim u kratkoj vezi s partnerom iz showa "Ples sa zvijezdama" Keom Motsepeom. Pravi show nastao je kada je u srpnju 2021. godine na Instagramu, gdje ima više od četiri milijuna pratitelja, objavila da je u romantičnoj vezu s kolegom i šefom agencije Jasonom Oppenheimom. Tada su je optuživali da je spremna na sve, pa i ući u vezu iz koristoljublja. Veza je završila u prosincu iste godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:02