DONACIJE U TIJEKU

Glumica (19) spojena na bolničke aparate nakon kobnog pada s petog kata

‘Za sada nije poznato kako i kada će se oporaviti, ali je živa i pokazuje znakove poboljšanja zdravstvenog stanje‘

Mamie Laverock

 Hallmark Entertainment/everett/profimedia/Hallmark Entertainment/everett/profimedia

Mamie Laverock, 19-godišnja glumica poznata po ulozi Rosaleen Sullivan u nekoliko epizoda serije "When Calls the Heart", spojena je na bolničke aparate nakon što je pala s petog kata s balkona, prema GoFundMe stranici koju je napravila njezina obitelj.

image

Mamie Laverock

Hallmark Entertainment/everett/profimedia/Hallmark Entertainment/everett/profimedia

- Za sada nije poznato kako i kada će se oporaviti, ali je živa i pokazuje znakove poboljšanja zdravstvenog stanja - piše u opisu GoFundMe kampanje.

Više od dva tjedna nakon prve hospitalizacije zbog "hitne medicinske pomoći", Laverock je ispraćena iz bolnice do balkonskog prolaza, s kojeg je pala, navodi se u opisu spomenute kampanje, koju su pokrenuli njeni roditelji Rob i Nicole Compton.

- Zadobila je ozljede opasne po život i podvrgnuta je višestrukim operacijama - napisali su njenii roditelji i istaknuli da su "shrvani i u šoku", piše Variety.

Prema opisu GoFundMe kampanje, njena je majka 11. svibnja otputovala je do nje u Winnipeg kako bi joj pomogla jer je imala zdravstvenih problema, a navodno joj je i spasila život jer je "došla na vrijeme". Laverock je potom prebačena u bolnicu u Vancouveru.

Kolege iz spomenute serije "When Calls the Heart" izrazile su podršku mladoj glumici na društvenim mrežama. Erin Krakow podijelila je GoFundMe stranicu na svom Instagramu i napisala da je "upravo donirala".

- Ako imate sredstava za to, nadam se da ćete i vi - poručila je.

image

Loretta Walsh, Mamie Laverock, Johannah Newmarch, Erin Krakow

Hallmark Entertainment/everett/profimedia/Hallmark Entertainment/everett/profimedia

Johannah Newmarch također je podijelila kampanju na X-u, istaknuvši da "voli njenu obitelj te da joj je srce slomljeno".

- Teško je ovo vrijeme za sve kojima je stalo do Mamie. Molim vas, pomozite ako možete - napisala je.

- Molim vas, donirajte i podijelite ako možete. Mamie i njezina obitelj trebaju našu podršku - napisala je i glumica Loretta Walsh.

Do sada, kampanja je prikupila preko 28 tisuća kanadskih dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 16:40