PRONAŠAO LJUBAV

Glumac nesklon pokazivanju emocija šokirao fotografe: Pao je prvi javni poljubac na crvenom tepihu!

Keanu Reeves u vezi je s osam godina mlađom A. Grant i prvi put su bili bliski u javnosti

Alexandra Grant I Keanu Reeves

 AFP

Keanu Reeves ne krije koliko je zaljubljen u osam godina mlađu umjetnicu Alexandru Grant. Inače nesklon javnom pokazivanju nježnosti, dok su pozirali na crvenom tepihu, 58-godišnji glumac strastveno ju je poljubio. Prijateljstvo para traje više od desetljeća i s vremenom je preraslo u ljubav, a par se prvi put pojavio zajedno u javnosti 2019. godine.

Keanu i Alexandra prvi put su skupa radili 2011. na glumčevoj knjizi "Ode To Happiness", a pet godina poslije na knjizi "Shadows" gdje je ona bila zadužena za ilustraciju. 2017. zajedno su osnovali izdavačku kuću "X Artist‘s Books".

Alexandra i Keanu dugo su se skrivali od medija, a u jednom od njezinih rijetkih istupa rekla je da je fascinantno koliko je poziva dobila nakon vijesti o njihovoj vezi.

"Ja sam žena visoka 185 centimetra i imam bijelu kosu. Znate, ideja o tome da se morate uklopiti... Da sam željela izgledati poput Kim Kardashian, morala bih otići na operaciju i odrezati 30 centimetara svojih nogu", rekla je iskreno na kritike na svoju sijedu kosu koju odbija obojiti.

image

Alexandra Grant I Keanu Reeves

AFP

Par se, unatoč glumčevoj popularnosti, trudi što normalnije živjeti. Koriste javni prijevoz, ne žive u ogromnoj vili i izbjegavaju dizajnersku odjeću.

"Keanu je jedan od rijetkih koji se uvijek trudi zapamtiti imena svih ljudi koji rade na snimanju, redovito sve pozdravlja i razgovara s njima, ne postavlja se visoko kao neki drugi glumci i zvijezde", otkrio je jedan od radnika na filmskom setu "Matrixa", koji ga je proslavio.

Glumac dugo nije imao sreće u ljubavi, a teško se oporavio od tragedije koju je doživio s kolegicom Jennifer Syme. Ona i Keanu započeli su vezu 1998. godine i uskoro su već čekali svoje prvo dijete. Nažalost, u osmom mjesecu trudnoće Jennifer je hitno hospitalizirana zbog prijevremenih trudova. Njihova kći, koja se trebala zvati Ava, rođena je mrtva. Jennifer i Keanu nakon svega su se odlučili razići, ali ostali su bliski prijatelji. Točno dvije godine nakon smrti njihove Ave Keanu je s Jennifer bio na ručku, a dan kasnije ona je izgubila kontrolu nad svojim automobilom i poginula u prometnoj nesreći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:26