DISTANCA OD POSINKA

Glumac ga se odrekao prije 20 godina: Otuđeni sin slavnog tate viđen u jednom od rijetkih pojavljivanja u javnosti

Problemi s konzumacijom droge, predoziranje, sukobi sa zakonom udaljili su oca od sina...

Christopher Brosnan

 Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Sin poznatog glumca, Piercea Brosnana, iznenadio je javnost svojom pojavom u javnosti. Christopher Brosnan prije skoro 20 godina prekinuo je svoj odnos s ocem, a razlog je bila Christopherova borba s ovisnošću, prenosi Page Six. Christopher je radio kao asistent režije na Pierceovim filmovima "Tomorrow Never Dies", "The World Is Not Enough" i "Robinson Crusoe".

image

Christopher Brosnan

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Christopher Brosnan

Backgrid/backgrid Uk/profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Christopher, koji je izašao u kupovinu, za svoj je izlazak u javnost odabrao ležernu modnu kombinaciju - maslinastozeleni prsluk, crvenu majicu s kapuljačom, tamnoplave hlače i Converse tenisice. Inače, Cassandra i Dermot Harris biološki su Christopherovi roditelji, ali Pierce ga je posvojio, kao i njegovu pokojnu sestru Charlotte, nakon Dermotove smrti 1986.

Slavni je glumac u to vrijeme bio oženjen za njegovu majku, Cassandru, no ona je preminula 1991. nakon borbe s rakom jajnika. Par je u svom braku dobio jedno dijete - sina Seana Brosnana. Kasnije se glumac oženio za svoju sadašnju suprugu Keely Shaye Brosnan 2001., a oni su dobili dva sina - Dylana i Parisa Brosnana.

image

Pierce Brosnan, Cassandra, Charlotte i Christopher

Peter Borsari/landmark/profimedia/Peter Borsari/landmark/profimedia
image

Pierce Brosnan i Christopher Brosnan

Peter Borsari/pip-landmark Media/landmark/profimedia/Peter Borsari/pip-landmark Media/landmark/profimedia

Christopherova predoziranja i problemi s konzumacijom droge te sukobi sa zakonom razlog su zašto se glumac distancirao od posinka. "Christopher je još uvijek jako izgubljen. Šokantno. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo imati jaku vjeru i vjerovati da će se oporaviti. Iskušao je sve u ovoj obitelji, ali nikoga više od sebe. On zna kako se izvući, ali ne želi", prenosi Page Six da je 2005. rekao poznati glumac.

"Nikada ih se u potpunosti ne odrekneš, ali morao sam se odreći Christophera. Morao sam mu reći: ‘Idi. Zaokupiraj se življenjem ili umiranjem.‘ Ima moje molitve", dodao je Pierce. Ipak, 2022. je glumac Christopera spomenuo u svojoj objavi za Dan očeva. "Moja je ljubav vječna dragi sinovi, Paris, Dylan, Sean i Christopher", napisao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 09:24