IZMJERIO JE

Glazbenik šokiran navodima supruge poznatog nogometaša: ‘Moj penis nije minijaturan, velik mi je k‘o daljinski!‘

Andre inzistira na tome da je njegov ‘ponos‘ velik poput njegova Sky+ daljinskog upravljača

Peter Andre

 Planet Photos/Planet/Profimedia

I dok je cijeli svijet ovih dana pomalo 'u banani', u središtu medijske pozornosti našao se jedan penis, ni kriv ni dužan. Veličina muškosti glazbenika Petera Andrea postala je predmet rasprave na suđenju desetljeća, nazvanom 'Wagatha Christie', između supruga nogometaša Rebekah Vardy i Coleen Rooney.

Rebekah Vardy, supruga napadača Leicester Cityja Jamieja Vardyja, u jednom je intervjuu iz 2004. godine otkrila detalje o navodnom seksualnom odnosu s pop zvijezdom Peterom Andreom. Navela je da on ima 'najmanju opremu koju je ikada vidjela' te da izgleda poput 'minijaturne kobasice'.

image

Coleen Rooney i Rebekah Vardy

Profimedia

Frustrirani Andre na Instagramu je pak napisao: "Znate li koliko mi je teško nastaviti samo gristi usnu u ovoj situaciji? Ali evo kako ja gledam na to, većina ljudi vidjela je kako se žir pretvorio u hrast u džungli pa mislim da sam ok. Barem je sada priznala da to nije bila istina. I da je bila prisiljena to reći."

No, tu priča ne staje. Najnovije informacije tvrde da Andre inzistira na tome da je njegov 'ponos' velik punih 20 centimetara - zapravo, "poput njegova Sky+ daljinskog upravljača", kako kaže.

U intervjuu za magazin OK! 2007. godine, dok je još bio u braku sa starletom Katie Price, koja je njegov 'ponos' jednom prigodom nazvala 'žirom', Andre je rekao: "Ponosan sam na njega! Veličine je Sky daljinskog upravljača, izmjerio sam ga."

"Veličine Sky+ one daljinskog, onog sa sivim dijelovima. Taj je veći od normalnog daljinskog upravljača", dodala je bivša supruga, prenosi Daily Mail.

Podsjetimo, na pitanje odvjetnika Coleen Rooney poštuje li privatnost drugih ljudi, Vardy je na sudu odgovorila: "Da, poštujem." Odvjetnik je zatim upitao Vardy je li davanje ovog intervjua također izražavanje 'poštovanja' prema Andreu. "Bivši me suprug natjerao da to učinim. To je nešto zbog čega duboko žalim... Nije lijepo to pročitati i razumijem zašto to sada koristite. Ovo je baš prljavo, ali i je i tim gospođe Rooney također iznosio prljavštine o meni", odgovorila je Vardy i dodala da su 'tadašnje okolnosti bile drugačije.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:09