‘SAMO JEDAN MARTINI‘

Fotografija iz policijske postaje obišla svijet: ‘Ovo nije tajna. Svi već godinama znaju za Justinov problem s alkoholom‘

Dodatno se saznalo da je Timberlake odbio alkotest nakon uhićenja, a policiju je uvjeravao da je popio ‘samo jedan Martini‘

Justin Timberlake

 Profimedia/

Pop zvijezda Justin Timberlake se suočava s optužbama za vožnju pod utjecajem alkohola i očekuje se da će uskoro biti izveden pred sud, a usprkos brojnim vijestima vezanima uz ovaj incident, Timberlakeovo uhićenje neke uopće nije iznenadilo, jer kako Page Six piše - ima problema s alkoholom već dulje vrijeme.

- To nije tajna. Svi znaju za taj problem - tvrdi glazbeni insajder koji je još prije dvije godine bio upućen u tu kobnu situaciju i stanje slavnog pjevača.

- Ima pravi problem s pićem, puši i puno ‘trave‘, no taj veliki problem s alkoholom skriva već godinama - dodao je.

Međutim, drugi izvor tvrdi da Timberlake neko vrijeme nije pio, prije nego što je uhićen u utorak, a čak je i izgubio nekoliko kilograma i živio zdravijim stilom života. Kako ističe navedeni izvor, prestao je konzumirati alkohol taman prije svoje svjetske turneje "Forget Tomorrow" koja je počela u travnju ove godine.

image

Justin Timberlake

Levi‘s Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/Levi‘s Via Bestimage/bestimage/profimedia

Podsjetimo, Timberlake je uhićen u New Yorku, a razlog je vožnja pod utjecajem alkohola, prenosi TMZ. Kako smo već i pisali, predstavnik tamošnje policije rekao je da se pjevač trenutno nalazi u pritvoru, iako nije jasno za što su ga točno priveli, s obzirom na to da iz policije nisu željeli otkriti više informacija. Kako brojni mediji navode, policiji je kroz ispitivanje naglašavao da je popio "samo jedan Martini".

Internetom kruži i fotografija poznatog glazbenika nakon uhićenja, točnije, iz policijske postaje, na kojoj je evidentno kako je pod utjecajem alkohola.

Samo nekoliko sati nakon uhićenja, pjevač je viđen kako izlazi iz policijske stanice. Pokušao je ostati neprimjetan noseći crnu šiltericu i sunčane naočale.

Izvori su za TMZ otkrili da se pjevač u ponedjeljak navečer otišao naći s prijateljima u hotel u Sag Harboru, a u svoj je automobil Justin sjeo oko pola jedan ujutro. Doduše, putem ga je zaustavila policija.

Dodatno se saznalo da je Timberlake odbio alkotest nakon uhićenja. Kako je jedan izvor za Page Six komentirao, nekadašnji član NSYNC-a već neko vrijeme ima problema s ilegalnim supstancama i alkoholom.

- Problem je postojao i ranije. Očito je da ima problema s pićem. Svi sui inzistirali da nastavi ovu turneju, iako je trenutačno u vrlo lošem i mračnom periodu svog života - rekao je izvor.

Neki mediji ističu da je dobitnik Grammyja "puno pio" još kada je New York Times 2021. objavio dokumentarac o njegovoj bivšoj, pop ikoni Britney Spears. Navodno, bio je izrazito zabrinut za cijelu situaciju oko Britney, kao i zbog kritika koje je dobio od njenih obožavatelja zbog lošeg postupanja prema bivšoj djevojci.

image

Britney Spears i Justin Timberlake

Ron Wolfson/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Ron Wolfson/mpi/capital Pictures/profimedia

- Bio je jako zabrinut za svoju karijeru, glazbenu i glumačku. Ljudi su bili jako zabrinuti za njega - kaže insajder. S druge strane, postoje i izvori bliski pjevaču koji tvrde kako je trenutačno "u najboljoj formi ikada".

Prema dosadašnjim informacijama, 43-godišnji Timberlake priveden je malo nakon ponoći i optužen je za vožnju u pijanom stanju te još dva prometna prekršaja: nezaustavljanje na znak stop i nedržanje u ispravnoj traci. Uz Timberlakea je slavni odvjetnik Eddie Burke Jr., a glazbenik nije morao platiti jamčevinu da bi bio pušten iz policijskog pritvora. Usprkos tome, vrlo je vjerojatno da će incident rezultirati pravnim posljedicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. lipanj 2024 08:26