MISS LIBIJE

Fotograf na ulici naišao na neobičnu ljepoticu pa se iznenadio kad mu je otkrila tko je: ‘Ja sam Aimani Gadaffi...‘

Fotograf ju je upitao zašto je u Italiji pa mu je otkrila da je došla na sastanak s magazinom Vogue

Miss Libije

 TikTok/edoardogirardin

Edoardo Girardin talijanski je fotograf koji zaustavlja ljude na ulici i puni portfolio njihovim fotografijama. Na ulici je tako zaustavio i predivnu Aimani Gadaffi, aktualnu Miss Libije, koja mu je otkrila svoju životnu priču. Cijeli tijek snimanja i njihov razgovor podijelio je na svom TikTok profilu.

Nije znao tko je ona te joj je prišao i zamolio da je fotografira na što ga je 23-godišnja djevojka pitala je li mu problem to što je ona Miss Libije. Odgovorio joj je da mu je jasno kako je došla do titule s obzirom na njenu ljepotu. Snimka je dosad prikupila više od 62 milijuna pogleda.

Fotograf ju je upitao zašto je u Italiji pa mu je otkrila da je došla na sastanak s magazinom Vogue nakon čega putuje u Španjolsku. Missica mu je otkrila da studira medicinu.

- Borila sam se protiv raka sedam puta, borim se i protiv rata jer dolazim iz obitelji Gaddafi, politički sam orijentirana. Vidjela sam rat, bolest i žao mi je zbog njih. Ipak, drago mi je da mogu pomoći djeci i onima kojima je pomoć najpotrebnija, rekla je fotografu.

Ispod snimke krenule su se nizati pohvale oduševljenih pratitelja koji su je već proglasili pobjednicom svjetskog izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:59