UVIJEK KONTROVERZNA

FOTO: 'SLUČAJNO' POKAZALA STRAŽNJICU, A ONDA SE RASPAMETILA! Pogledajte kako se glumica sredila za prosvjede, nije ni čudo da je bila u centru pažnje

 
Phoebe Price
 Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica i manekenka Phoebe Price samo je jedna u nizu poznatih osoba koje su se ovih dana pridružile prosvjedima u Americi kako bi dale svoju podršku borbi protiv rasizma.

No i u tome je ta ekscentrična starleta ostala dosljedna sebi i za tu je prigodu odjenula, uistinu, najbizarniju moguću modnu kombinaciju.

Price su fotografi snimili nakon izlaska iz supermarketa te im je spremno pozirala, nakon čega se pridružila prosvjedima na kojima sigurno nije prošla nezamijećeno.

Na sebi je imala odjeven žarkocrveni kombinezon životinjskoga uzorka, čija je jedna nogavica skroz duga, a druge nema, već lijeva strana njezine opravice glumi gaćice.

Pažnju javnosti Price dobiva svojim pojavljivanjem na gotovo svim društvenim događanjima, a razlog zbog kojega je i pod svjetlima reflektora je neobičan stil odijevanja.

Do sada je odigrala male i neprimjetne uloge u filmovima "In My Sleep", "Strawberries for the Homeless" i "Survival of the Fittest".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 12:19