LJETNI ODMOR ZIMI

FOTO: SESTRA VOJVOTKINJE OSTAVLJA BEZ DAHA Pippa je zaludjela svijet prije devet godina, rodila je prije godina dana, a kao da ni grama nije dobila...

 
 IMP Features/MEGA / Mega Agency / Profimedia

I Pippa Middleton je dio praznika odlučila provesti u toplijim krajevima. Sa suprugom Jamesom Matthewsom, bratom Jamesom i njegovom zaručnicom Alizée Thevenet uživala je na jahti na obali St. Bartsa.

36-godišnja sestra Kate Middleton, koja je svjetsku popularnost stekla upravo na sestrinom vjenčanju nakon kojeg su svi pričali o Pippinoj pripijenoj haljini, jednogodišnjeg je sina Arthura ostavila na čuvanju, a ona je uzela malo vremena za opuštanje u društvu najbližih.

Pippu su paparazzi uhvatili dva dana za redom u dvije različite kombinacije bikinija i u obje izgleda senzacionalno. Čini se kao da joj porod nije donio ni grama.

Ovime je još jednom pokazala zašto je zaludjela svijet 2011. i gotovo zasjenila sestru na vjenčanju. Premda je vjenčanje Kate i Williama bio događaj godine, decentna dugačka Pippina haljina, pripijena i seksi, s neobičnim dekolteom, privukla je pažnje više od same vjenčanice.

FOTOGALERIJA: Pippa Middleton uživa na St. Bartsu

Obitelj je odsjela u hotelu Eden Rock čiji je vlasnik Spencer Matthews, brat Pippinog muža Jamesa. Njegova obitelj, kao i taj hotel, našao se u središtu skandala prije godinu i pol dana kad je u Parizu uhićen Pippin svekar David Matthews pod optužbom da je silovao 15-godišnju djevojčicu kasnih devedesetih. Tad je u javnost isplivala i ogorčenost stanovnika činjenicom da za slavne koji ondje odsjedaju ne vrijede zakoni. Navodno tulumare kako god se sjete, a lokalci neprestano zovu policiju od koje, na koncu, baš i nema neke koristi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:58