OBITELJ NA INSTAGRAMU

FOTO: KAKAV NEUGODNJAK! Ireland Baldwin objavila fotografiju samo u štiklama i tangama, u komentarima joj se javio tata: 'Kako, molim?!'

 
 Profimedia, Face To Face A

Ireland Baldwin kao manekenka i glumica Instagram koristi onako kako najbolje zna - za samopromociju, poneki trenutak iz privatnog života i bezbroj selfieja i profesionalnih fotografija.

Međutim, posljednjom je objavom iznenadila i svoju obitelj. Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina fotografirali su na balkonu u New Yorku kako s vrha nebodera promatra grad, odjevena samo u crne štikle, najmanje tange koje možete zamisliti i ručnik svezan na kosi.

Iako ovo ni izbliza nije njezina jedina izazovna fotografija na toj društvenoj mreži, ovaj belfie čini se nije dobro sjeo obitelji.

- Oprosti, kako molim - pitao ju je u komentaru tata Alec.

- Ovu će ujo Billy teško lajkati - napisao je ujak Billy Baldwin.

Premda Ireland nije odgovarala na njihove komentare, ne sumnjamo da se tema provukla na obiteljskim druženjima. Kad je prošle godine 23-godišnja Ireland objavila isto tako izazovnu fotografiju gdje u minijaturnom bikiniju i kaubojskim čizmama pozira na motoru, tata joj je kratko napisao:

- Ne. Jednostavno ne.

Sumnjamo da će obiteljske kritike odvratiti mladu ženu od daljnje samopromocije posebno zato što je već više puta naglasila da se ni zbog koga ne namjerava mijenjati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:13