ZABAVA NA VISOKOJ NOZI

FOTO: BRITANSKI MILIJARDER KĆERI PLATIO VJENČANJE U CRNOJ GORI Nije štedio, slavlje je trajalo tri dana, a prije dva tjedna bili su na Šolti i Visu

 
 Screenshot / Instagram

Britanski milijarder John Caudwell priredio je kćeri Libby trodnevno vjenčanje za pamćenje u Crnoj Gori. 66-godišnjak nije štedio na organizaciji najvažnijeg dana u životu 31-godišnje kćeri koja se udala za Simona Morgana, a među slavnim gostima našli su se i Duncan Bannatyne i vojvotkinja od Yorka Sarah Ferguson.

Ponosni otac, kao i brojni gosti, na Instagramu su objavljivali fotografije iz Svetog Stefana.

- Moja predivna kći Libby se udala! Uživali smo u emotivnoj ceremoniji ispunjenoj ljubavlju, suzama i veseljem, savršen trenutak koji treba podijeliti s dragim ljudima. Slijedila je fantastična zabava na kojoj smo plesali do tri ujutro! Čestitam, g. i gđo. Morgan, danas sam doista ponosan otac!

Daily Mail piše da se vjenčanje održalo u crnogorskom hotelu s pet zvjezdica koji je ranije bio ‘balkansko igralište za slavne i bogate, uključujući Sophiju Loren, princezu Margaret i Elizabeth Taylor’.

Fotografije sa zabava na jahti na jadranu objavljivala je i litvanska starleta i influenserica Viktorija Siegel koja je ondje bila s mužem.

Sudeći prema objavama na Instagramu sad već bračni par i inače posjećuje Jadransko more. Prije tri tjedna bili su na odmoru na Šolti i Visu, a prošlo su ljeto obilazili Hvar.

View this post on Instagram

Starting to get used to the drone!

A post shared by Simon Morgan (@simon_morgan_) on

View this post on Instagram

The stunning Vis!

A post shared by Simon Morgan (@simon_morgan_) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:55