PARTY NA VELESAJMU

FATBOY SLIM STIŽE U ZAGREB Utjecajnom producentu i DJ-u ovo će biti prvi nastup u metropoli, party će trajati cijelu noć

Fatboy Slim
 Profimedia, Backgrid UK

Quentin Leo "Fatboy Slim" Cook, producent, DJ te posljednjih godina i video jockey, kako se sam naziva, više puta posjetio je Hrvatsku, a 7. ožujka 2020. prvi put će nastupiti i u Zagrebu.

Utjecaj koji je Slim izvršio na brightonsku hip-hop scenu, patent vlastitog party acid house brenda te nastupi uživo koje je doveo do savršenstva, rezultirali su uključenjem na listu časopisa Q "50 bendova koje morate vidjeti prije nego što umrete".

Iza sebe ima sedam albuma, osvojen Grammy, dvije BRIT nagrade i čak deset MTV nagrada.

Primisli o prestanku nema: "O ne. Volim to previše. Još uvijek mi prolazi. Nema veze što si star, ćelav, sijed i debeo, nikada ni nisi bio seks simbol. Pomičemo granice. Nitko ne zna koja je granična dob za DJ-a. Očito još nije!"

„Right Here, Right Now“, „Praise You“, „Weapon Of Choice“, „Rockafeller Skank“ i mnogi drugi mega hitovi svirat će se u subotu u Paviljonu 10A, na Zagrebačkom velesajmu.

Organizatori su se pobrinuli za odličan line up koji će održavati vatrenu atmosferu na cjelonoćnom partyju - uz Fatboyja, nastupit će PEZNT, DJ Jock b2b SHIPE, Angel Anx i DJ FRX.

Ulaznice u prodaji putem Entrio sustava po cijeni od 170 kn, VIP ulaznica 250 kn te VIP5paket – 1.800 kn (više info na Entrio). Cijena ulaznice na dan koncerta je 200kn.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:59