IZBRISALA OBJAVU

Fatalna Šveđanka osvrnula se na bolest slavnog trenera s kojim je imala seks aferu: ‘On nije bio pristojna osoba‘

56-godišnja TV voditeljica na Instagramu se dotaknula bivšeg 75-godišnjeg izbornika Engleske

Ulrika Jonsson

 Instagram/ulrika Jonsson/

Ulrika Jonsson, model i švedsko-britanska voditeljica koja je televizijsku karijeru započela kao prognostičarka u emisiji "Dobro jutro Britanija", osvrnula se na svog bivšeg ljubavnika, nogometnog izbornika Svena-Gorana Erikssona te ga nazvala ‘nepristojnom osobom‘ nakon što je on javnosti otkrio da boluje od raka.

56-godišnja TV voditeljica na Instagramu se dotaknula bivšeg 75-godišnjeg izbornika Engleske. U Instagram storyju poručila je ‘da nema što reći o Svenu‘ te ga nazvala ‘nepristojnom osobom‘.

Iako je tu objavu u međuvremenu izbrisala, ona je glasila: "Pogledajte me kako sam tada bila mlada. Dakle. Javna objava. O Svenu nemam što reći. Ništa. On nije pristojna osoba."

Podsjetimo, bivši izbornik bio je tri godine u vezi s talijanskom odvjetnicom Nancy Dell‘Olio kada se preselio u Englesku zbog novog posla, a onda se upustio u aferu sa Šveđankom Ulrikom.

image

Sven-Goran Eriksson

Adrian Dennis/Afp

Ona se na njihovu aferu javno osvrnula pa je tako ranije pisala: "Nastavila sam svoju potragu za ljubavlju, nakon što sam je nakratko zaustavila jer sam se igrala ispod plahte sa skoro 60-godišnjim Svenom-Goranom Erikssonom. Sjećate li se njega, bivšeg engleskog nogometnog izbornika? Da, i ja ga pokušavam zaboraviti jer je taj seks bio jednako uzbudljiv kao i sastavljanje IKEA police za knjige, zbog čega još više stojim iza svoje izjave da preferiram mlađe muškarce."

Odvjetnica Nancy, koja je s njim bila 10 godina, također se osvrnula na njegovu ‘poražavajuću‘ dijagnozu i priznala da nije imala pojma da mu je zdravstveno stanje tako loše. Rekla je da je ‘znala da je bolestan‘, ali nije znala da je stanje tako katastrofalno.

Glamurozna Talijanka, koja je inače zbog izbornika ostavila svog supruga Giancarla Massu, bila je uvijek uz njega te ga je pratila na nekoliko utakmica tijekom njihove veze. "Nisam mislila da ću 2024. započeti s još lošijim vijestima. Znala sam da je Sven bolestan, ali jako me boli to čuti. To je stvarno grozno. U rujnu mi je umrla majka i ne mogu preboljeti taj gubitak. To je kao da imate otvorenu ranu koja umjesto da zacjeljuje, postaje sve gora. Svenova objava bila je poražavajuća. Znala sam da mu nije dobro, ali kad sam to čula... Život stvarno zna biti okrutan", komentirala je 62-godišnja Nancy koja boravi u Italiji nakon smrti majke.

image

Sven-Goran Eriksson

Khaled Desouki/Afp

Podsjetimo, Sven Goran Eriksson objavio je da mu preostaje otprilike još godina dana života nakon što mu je prošle godine dijagnosticiran rak gušterače, koji je otkriven nakon pada i ‘pet malih moždanih udara‘. "Mislio sam da sam potpuno zdrav, ali odjednom sam imao moždani udar, zatim male udare, pa sam onda i pao. Djeca su me odvela u bolnicu i nakon pregleda, rekli su mi da sam imao pet malih moždanih udara, ali to je u redu, rekli su, nema problema, oporavit ćeš se 100 posto od toga. Ali onda je uslijedila još gora vijest - rekli su da imam rak koji se ne može operirati i da će me uputiti na liječenje, dati mi lijekove i pokušati sve da živim što je dulje moguće. Ali ja imam tu dijagnozu i oni to ne mogu operirati. Kad dobiješ takvu vijest, mislim da onda tek cijeniš svaki dan i sretan si kad se ujutro probudiš i osjećaš se dobro. Dakle, to je ono što sad radim", rekao je bivši izbornik.

Između 2001. i 2006. vodio je takozvanu ‘zlatnu generaciju‘ Engleske, uključujući Davida Beckhama, Stevena Gerrarda i Franka Lamparda, ali nikada nije s njima osvojio veliki trofej. Bio je i trener Benfice u dva navrata (osvojio tri Kupa i dva puta igrao polufinala europskih natjecanja), u zlatno doba Serie A vodio Fiorentinu potom Romu i Sampdoriju s kojima je osvajao talijanski Kup, Lazio s kojim je uzeo Serie A, dva talijanska Kupa i Superkup te tadašnji Kup pobjednika kupova i Uefin Superkup, bio je i prvi strani izbornik u povijesti Engleske, radio na klupama Manchester Cityja i Leicestera... U sezoni 1999./2000. proglašen je najboljim trenerom Serie A, a 2001. BBC ga je proglasio za sportsku osobu godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:35