SVI NEGODUJU

Fanovi razočarani važnim dijelom dodjele nagrada Emmy: ‘Baš ružno, manje je više‘

Dodjela Emmyja izgleda kao gradilište luksuzne zgrade, FOX je tako neozbiljan, napisao je jedan obožavatelj na X-u

Selena Gomez

 Neilson Barnard/Getty Images Via Afp

Iako su brojni na crvenom tepihu dodjele Emmyja oduševili svojim modnim kombinacijama, mnogi smatraju da su dekor i pozadina bili jednolični.

Usprkos tome što nije prisustvovala ceremoniji, manekenka Chrissy Teigen izrazila je negodovanje prema dizajnu te večeri, napisavši u svojoj Instagram priči da je “molila organizatore dodjela da porade na dekoru crvenih tepiha".

image

Instagram priča Chrissy Teigen

Screenshot/instagram/

Kad su se najveća imena s malih ekrana okupila u Peacock Theatreu u Los Angelesu 15. siječnja, susreli su se sa srebrnim tepihom i crnom pozadinom ukrašenom riječima "Fox" i "Emmys".

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker na dodjeli nagrada

Neilson Barnard/Getty Images/Profimedia/Neilson Barnard/getty Images/profimedia

- Jednostavno je, ubacite nešto cvijeća, kao Boga vas molim - ističe Teigen u svojoj Instagram priči. Također, njezino mišljenje dijele i mnogi drugi.

- Pozadina je bila ružna - rekao je za The Hollywood Reporter dugogodišnji fotograf događaja koji je želio ostati anoniman.

image

Jessica Chastain uz kritiziranu pozadinu

Neilson Barnard/Getty Images/Profimedia/Neilson Barnard/getty Images/profimedia

- Razumijem da Fox i Emmy žele svoje natpise, ali na tepihu vrijedi ono pravilo "manje je više". Teško je sve usrećiti, ali trebamo preferirati eleganciju - dodao je i istaknuo kako "ne želi da pozadina bude zvijezda, već osoba ispred nje". Mnogi na internetu tvrde da je dizajn djelovao "nedovršeno i ometajuće".

- Dodjela Emmyja izgleda kao gradilište luksuzne zgrade, FOX je tako neozbiljan - napisao je jedan obožavatelj na X-u, nekadašnjem Twitteru.

Ova ovo nije prvi put da je dizajn nekog tepiha razočarao gledatelje dodjele nekih nagrada. Prošlogodišnji tepih blijede bež boje na dodjeli Oscara u Dolby Theatreu u Los Angelesu bio je prvi tepih koji je drugačiji od klasičnog crvenog tepiha na dodjeli Oscara od 1961. godine. Promjena je izazvala značajan otpor na internetu.

Jamie Lee Curtis, koja je te večeri odnijela kući Oscara za najbolju sporednu glumicu, dan prije je tvitala da će "njihov tepih odgovarati njezinim zastorima" kada je saznala da će tepih biti boje šampanjca, a ona je također odabrala bež haljinu koja se slučajno slagala s nijansom tepiha.

image

Jamie Lee Curtis

-/Picturelux/Profimedia/-/picturelux/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:37