FRUSTRACIJA NA VRHUNCU

Fanovi bijesni nakon što nikako nisu mogli kupiti karte za koncerte hit pjevačice, mreže prepune otrovnih komentara

"Ponovno nisam uspjela kupiti karte, možda sada mogu i bez brige odseliti iz zemlje ako je čak i kupnja karata slična Igrama gladi"...

Dua Lipa

 Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Fanovi poznate pjevačice Dua Lipe razbjesnili su se pokušavajući nabaviti ulaznice u pretprodaji za njezinu nadolazeću turneju Radical Optimism. Pjevačica (29) će svoj "put oko svijeta“ započeti ovog studenog u Singapuru, a on će trajati do listopada 2025. godine. Pjevačica se okrenula Instagramu ne bi li s fanovima podijelila svoje zadovoljstvo i uzbuđenje zbog novih nadolazećih koncerata piše Daily Mail.

Međutim, obožavatelji su ponovno postali žrtve Ticketmasterove (stranica za prodaju karata) borbe s potražnjom jer su zapeli u dugim redovima, a stranica se srušila prije nego što je kupnja ulaznica završena. Ulaznice su ponovno puštene u prodaju no fanovi moraju platiti visoku cijenu u stresiranju i čekanju ne bi li ih se domogli. Okrenuli su se društvenim mrežama ne bi li podijelili svoje nezadovoljstvo.

"Ponovno nisam uspjela kupiti karte, možda sada mogu i bez brige odseliti iz zemlje ako je čak i kupnja karata slična Igrama gladi“, napisala je jedna korisnica.

"Dva sam puta kupio karte i dva mi se puta nakon što mi je pokazano kako je uplata uspješna desilo da mi se na ekranu pojavi upozorenje kako moram odabrati nove karte jer ove nisu dostupne, Ticketmaster raspadni se“, poručio je drugi korisnik.

image

Dua Lipa

Mindy Small/Getty Images Via Afp

"U Madridu je nemoguće nabaviti karte, tri dana ih pokušavam kupiti i ništa!!!! Dua učini nešto“, napisao je netko.

"prUspio sam stati u red za pretprodaju ulaznica, ispred mene e bilo 16 tisuća ljudi, karte na žalost nisam dobio, a mnoge se već nalaze na raznim stranicama za preprodaju, a normalne ulaznice nisu još ni puštene“, nadodao je netko drugi nadodavši kako je cijeli sustav pokvaren te da je on kao obožavatelj glazbe razočaran.

Dua bi trebala održati 68 koncerata, a natuknula je i mogućnost dodavanja dodatnih datuma. Za svoje britanske obožavatelje nastupit će dvije večeri u Liverpoolu i dvije u Londonu prije nego što se uputi u Irsku i Europu. Ranije ove godine, Dua je govorila o svom novom samopouzdanju dok je razgovarala sa Zaneom Loweom prije objavljivanja Radical Optimism turneje i albuma.

„Konačno sam na mjestu u svojoj karijeri gdje se osjećam stvarno samouvjereno. Dugo mi je trebalo da dođem do toga“, rekla je.

Pop ikona otkrila je i da je od samog početka znala kako će joj biti naslov albuma, a sama joj je ideja došla od jednog prijatelja. Zajedno su obavljali intervju, a on joj ju je u jednom trenutku upitao zna li što svijetu treba. Na pitanje si je sam odgovorio te joj rekao da svijetu treba više radikalnog optimizma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:54