O NJIMA SE PRIČA

Evo kako su izgledale sve tri vjenčanice Jennifer Lopez: Ralph to inače ne radi, ali za nju je napravio iznimku

Sve tri kreacije pripadaju američkom dizajneru Ralphu Laurenu, a procjenjuje se da je cijena svake vjenčanice milijun dolara

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Matteo Chinellato/Nurphoto Via Afp

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez podijelila je fotografije sa svog vjenčanja s glumcem Benom Affleckom koje se održalo nedavno u Georgiji.

Latino diva nosila je bijeli veo preko lica koje je krasila šminka u ružičastim nijansama, a kosa joj je bila skupljena u elegantnu punđu, pritom istaknuvši dijamantne i biserne naušnice.

Kasnije je objavila fotografije svoje glavne vjenčanice koja je imala zapanjujuće dugi šlep od šest metara, a zatim i ostale dvije vjenčanice koje je nosila na svoj veliki dan.

Sve tri kreacije djelo su američkog dizajnera Ralpha Laurena, a procjenjuje se da je cijena svake vjenčanice milijun dolara. Lauren inače ne dizajnira vjenčanice.

Zanimljivo je napomenuti da je prozirna haljina krem boje, koju je napravio kada se Priyanka Chopra udala za Nicka Jonasa u Indiji 2018., bila tek četvrta koju je ikada dizajnirao.

Lopez je nosila Ralph Lauren kreacije na dan vjenčanja vjerojatno zato što je veže prijateljstvo sa sugrađaninom iz Bronxa.

Časopis Vogue podijelio je na svom Instagram profilu fotografiju Lopez u vjenčanici te čestitao mladencima.

- Par je proslavio svoj brak prošle subote, 20. kolovoza, pred obitelji i prijateljima u svom domu u Riceborou, Georgia, na rezervatu Hampton Island izvan Savannaha. Mladenka je nosila Ralpha Laurena koji je oduvijek bio omiljeni dizajner pjevačici. Vjenčanica koju je nosila tijekom obreda bila je prva od tri haljine Ralpha Laurena koje su činile njen izbor večernjih lookova, objasnili su.

- Mladoženja je upotpunio look svoje mladenke klasičnim Ralph Lauren Couture bijelim smoking sakoom, crnim hlačama i crnom leptir mašnom. Svih petero njihove djece također je bilo u bijeloj odjeći Ralph Lauren Couture, stoji u objavi.

Lopez je također podijelila zapanjujuće fotografije sebe u haljinama Ralpha Laurena na svojoj stranici ‘On The Jlo‘.

- Haljine su bile sanjive, hvala, Ralph Lauren, napisala je.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Obožavatelji su također dobili uvid u izradu njenih vjenčanica jer je Lauren podijelio YouTube video na kojem se prikazuje kako se radilo na vjenčanicama.

Lopez i Affleck vjenčali su se u njegovoj vili u Georgiji vrijednoj gotovo devet milijuna dolara na kompleksu veličine 87 hektara u rezervatu Hampton Island.

Na njihovom vjenčanju, čija je tema bila ‘stari Hollywood‘, bilo je 135 ljudi što je otkriveno na fotografijama koje je dobio Daily Mail, a zavirio je i u unutrašnjost vjenčanja.

Ceremonija koju je vodio Jay Shetty trajala je 45 minuta. Nakon svečanosti, gosti su pošli na koktel u Affleckovu domu, a zatim su uživali u večeri koju su kreirali chef Bruce Moffett i Cru Catering.

Za glazbu je bio zadužen DJ Dubz, a bilo je i vatrometa.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Jelovnik je uključivao pržene svinjske kotlete, rižu i povrće, uz piletinu pečenu u pećnici te makarone i sir.

Glumica i pjevačica je ipak bila najviše oduševljena time što su sva njihova djeca zajedno na svadbi, a također je uzbuđena što će ponovno postati maćeha.

Lopez ima 14-godišnje blizance Maxa i Emme s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a Affleck dijeli 16-godišnju Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjega Sama s bivšom suprugom Jennifer Garner.

- Voljela je što su sva djeca bila tamo. Svidjela joj se lokacija. Sve je bilo vrlo posebno. Za nju je to bio san, rekao je izvor.

Stilistica Courtney Victor dodala je kako su svi djelovali kao sretna obitelj.

- Ona je apsolutno besprijekorna. Nevjerojatno koliko je lijepa. Stalno govori ‘moj suprug‘ što je izrazito slatko, rekao je jedan insajder.

Gospodin i novopečena gospođa Affleck žive u iznajmljenom stanu na Beverly Hillsu dok se ne završi preuređenje njene stare vile u Bel Airu u Kaliforniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 12:00