GLASINE

Elton John u invalidskim kolicima zapanjio javnost pa se i sam oglasio: ‘Dajem 100 posto od sebe‘

Objasnio je kako i zašto je dospio u invalidska kolica koja su iznenadila njegovu publiku, ali i javnost općenito

Elton John u kolicima u Leipzigu

 Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Nakon što su svijet obišle fotografije Eltona Johna u invalidskim kolicima tijekom turneje u Njemačkoj, oglasio se medijima i otkrio je li uistinu "toliko slab" kako su ga neki predstavili, piše Page Six.

- Želim zahvaliti svim svojim obožavateljima što su pitali za moje zdravlje nakon što su tabloidi objavili glupu priču o tome kako 'izgledam slabašno' u invalidskim kolicima - podijelio je 75-godišnji glazbenik putem Instagrama u četvrtak.

- Istinita priča je da sam odličnog zdravlja, volim svoje nastupe i sviram i pjevam najbolje što mogu. Dajem se 100 posto svake večeri u te nastupe i nikada ne želim razočarati, pogotovo nakon što su svi čekali toliko dugo da se vrate na koncerte. Vaša reakcija na svaki koncert je bila fenomenalna i obožavam svaku minutu svih koncerata - istaknuo je.

image

Elton John na koncertu u Španjolskoj

Splashnews.com/Splash/Profimedia/Splashnews.com/Splash/Profimedia

Nadalje, objasnio je kako i zašto je dospio u invalidska kolica koja su zapanjila javnost.

- Nakon još jednog uzbudljivog nastupa koji je trajalo 2,5 sata, stigli smo u zračnu luku u Leipzigu neposredno prije policijskog sata i dio zračne luke je bio zatvoren. Trebali smo dugo hodati do aviona, pa je moj tim ljudi meni dovezao invalidska kolica kako bih mogao odmoriti kuk nakon nastupa. To je sve, narode! - napisao je Elton John.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:31