IMENJAKINJE

Ekscentrična nasljednica: ‘Ivanu Trump upoznala sam u klinici za liječenje ovisnosti, došla je s muškarcem‘

Povezalo ih je isto ime, a za oproštaj Ivana Trump svojoj je novoj prijateljici poklonila parfem

Ivana Trump i Riccardo Mazzucchelli

 Agence/Bestimage/Profimedia

Ivana Trump navodno je, nakon razvoda od Donalda Trumpa neko vrijeme boravila u klinici za odvikavanje u Malibuu gdje se "nikada nije pridržavala rasporeda", a druge pacijente počastila je raskošnom večerom uz šampanjac.

Američki mediji prenijeli su riječi Ivane Lowell, bogate nasljednice carstva Guinness i kćeri engleske spisateljice Lady Caroline Blackwood, poprilično ekscentrične koja je svoje iskustvo s Ivanom Trump opisala u online magazinu AirMail.

Dvije žene su se odmah povezale jer su imenjakinje, rekla je Lowell. Ipak, Ivana Trump u klinici je inzistirala da je zovu Maria. Lowell je napisala da je Ivanu na odvikavanje pratio muškarac po imenu "Roberto". Nakon što se razvela od Trumpa 1992. godine, Ivana se udala za svog drugog supruga, Riccarda Mazzucchellija, no nije jasno je li on muškarac koji joj se navodno pridružio u Malibuu.

image

Ivana Trump

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

- Visoka žena s gotovo jednako visokom frizurom i jako našminkanim licem vrištala je na sve oko sebe: "Koliko puta vam moram reći da se ne zovem Ivana nego Maria? Ja sam Maria!" - napisala je Lowell u Air Mailu i dodala - Kad se napokon smirila, okrenula se i predstavila: "Dobar dan, ja sam Ivana". U početku je djelovala napeto, no kako je njezin bijes jenjavao, lice joj se počelo smekšavati.

Lowell je naglasila da je Trump u kliniku došla zbog "potpune iscrpljenosti" nakon razvoda i smatrala je da mora sudjelovati na grupnim sastancima i pridržavati se pravila te ustanove.

image

Ivana Lowell

Eugene Gologursky/Getty Images/Profimedia

No, napisala je kako Ivana i njezin pratitelj nisu u tome baš bili dosljedni.

- Otišli bi na ručak s prijateljima u Malibu ili u shopping u Santa Barbaru - napisala je navodna prijateljica nedavno preminule poduzetnice i humanitarke - Gledala bih kroz prozor ureda svog terapeuta, ukočena od dosade jer moram prepričavati priče o traumama iz djetinjstva, pa ugledala Ivanu i Roberta kako se zaustavljaju u svom crvenom kabrioletu. Ivana bi se smijala dok je sa stražnjeg sjedala auta vadila silne vrećice. Njezin smijeh čuo se i dalje, dok su njezine visoke pete kuckale po stubištu.

Tvrdi i da je Ivana na kraju svog boravka u klinici sve počastila večerom sa šampanjcem. Rekla je voditeljima klinike kako misli da svi zaslužuju lijepu večer. Čak je natjerala jednog od službenih pratitelja pacijenata koji je došao na večeru da se makne.

- Oni koji su u klinici bili zbog alkohola nisu ni dotaknuli šampanjac, ali Ivanu to nije previše uznemirilo - napisala je Lowell.

Rekla je i kako joj je Ivana Trump prije svojeg odlaska iz ustanove dala bočicu parfema koji nosi njihovo ime i koji i danas ima.

- Na poruci uz bočicu parfema je pisalo: "s ljubavlju jedne Ivane drugoj" - rekla je Lowell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:01