ODUŠEVILA OBOŽAVATELJE

Dua Lipa nakon spektakularnog koncerta u Puli najavila najveći nastup ikad: ‘Idemo ponovno!‘

Prije nekoliko je dana nastupila na festivalu Glastonbury gdje je oduševila gotovo 100.000 ljudi

Dua Lipa 

 Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Spektakularnim koncertom je prije nešto manje od mjesec dana oduševila hrvatsku publiku, a potom je, u petak, pripremila i večer za pamćenje u Glastonburyju. Dua Lipa nastavlja raditi punom parom, a sad je najavila svoj najveći nastup u karijeri. Svjetska zvijezda će 20. lipnja 2025. godine nastupiti na stadionu Wembley pred čak 90.000 ljudi, piše Daily Mail.

image

Dua Lipa na Glastonbury Festivalu

Justin Ng/avalon/profimedia/Justin Ng/avalon/profimedia

"Još uvijek sam pod dojmom Glastonburyja, tako da... Britanijo, idemo ponovno!", napisala je Dua na Instagramu. U komentarima su se nanizale pohvale, a brojni su poručili kako s nestrpljenjem čekaju koncert. "Iz kluba na Wembley?! Ne mogu biti više ponosna na tebe", bio je jedan od komentara.

image

Dua Lipa

Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Veliki uspjeh Dua Lipe je, osim njezinih obožavatelja, komentirao i izvor za The Sun. Poručio je kako je "nevjerojatno" to što će pjevačica nastupiti na stadionu, iako je objavila tek treći album. "Posljednja turneja je bila rasprodana, ali je to bila turneja u arenama. Prijeći na stadione je nevjerojatno", poručio je.

Nastup na Glastonuryju joj je također bio jedan od najvećih nastupa u karijeri, a kako je i sama rekla, to joj je bila "najbolja večer u životu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:23