TREND NA INSTAGRAMU

Drew Barrymore oduševila fanove novim videom: ‘Kada shvatite da su slavne osobe samo obični ljudi‘

Glumica koja je nedavno proslavila 48. rođendan izjavila je da je ovo bilo najbolje desetljeće njezina života

Drew Barrymore

 The Drew Barrymore Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/The Drew Barrymore Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Holivudska zvijezda Drew Barrymore odlučila je sudjelovati u novom trendu na Instagramu pa je tako podijelila snimke svoga stana prije i poslije čišćenja. Mobitelom je snimila svoju spavaću sobu, kupaonicu i ormar koji su bili pretrpani stvarima, dok je sljedeći dio videa prikazao njezin dom koji je bio u potpunosti čist.

Čini se da su pratitelji bili oduševljeni njezinom “autentičnošću” i “prizemljenošću” pa su je masovno nahvalili u komentarima.

- Kada shvatite da su slavne osobe (neke od njih) također obični ljudi. Sviđa mi se što njezina kupaonica izgleda kao kupaonica normalne osobe, a ne veličine cijeloga stana, glasio je jedan komentar u nizu.

Barrymore je 22. veljače proslavila 48. rođendan, a budući da se bliži okruglom 50. za američki magazin People otkrila je krajem prošle godine da je ovo bilo najbolje desetljeće njezina života. A kada je riječ o sreći, samohrana majka dvoje djece kaže da je to izbor na kojem se treba raditi.

- Kada sam bila dijete, pa čak i u mojim 20-ima i 30-ima, sreća mi se činila kao vrtoglavi, uzbuđeni optimizam. To je izbor. Za to morate raditi. Teško je nekada, ali kada odlučite, pobijedili ste, ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:15