ISPOVIJEST SVEĆENIKA

‘Doživio sam kliničku smrt i nakratko promatrao pakao. To ne bih nikome poželio, dvije pjesme se ne gase...‘

Gerald Johnson na društvenim mrežama govorio o iskustvu kliničke smrti, a njegovi postovi o demonskim poslima postali su viralni

Gerald Johnson

 Facebook/

Pastor Gerald Johnson iz Austina u Teksasu u SAD-u, koji je 2016. godine nakon srčanog udara doživio kliničku smrt, postao je prava senzacija nakon svojih tvrdnji da je tada bio - u paklu!

- Moj duh je napustio moje fizičko tijelo - objasnio je Johnson u novom viralnom TikTok videu - Mislio sam da idem prema gore, jer sam mislio da sam učinio mnogo dobrog u svojem životu, pomogao brojnim ljudima i rukovodio se Božjom riječju. Ali umjesto odlaska gore, ja sam sišao. Ušao sam doslovno u središte zemlje. Tu je pakao.

Objašnjavajući što je vidio dok je bio u paklu, Johnson je rekao da "to ne bi poželio ni najgorem neprijatelju".

- Stvari koje sam vidio bile su neopisive i emotivno me uzdrmaju svaki put kad pričam o tome - kazao je te ipak opisao neke detalje o sudbini duša prokletih - Vidio sam čovjeka koji hoda na sve četiri poput psa, spaljen od glave do pete. Oči su mu bile izbuljene, a oko vrata je imao lance. Bio je poput paklenog psa. A demon je držao lance. Kao kroz telepatsku komunikaciju shvatio sam da je demon poslan u život ovog čovjeka da ga opsjeda od djetinjstva do smrti.

No, nije stao samo na opisu jezivih prizora nego je govorio i o glazbi koju je čuo u paklenim dubinama. Demoni su, naime, puštali Rihannin hit "Umbrella" te "Don‘t Worry Be Happy" Bobbyja McFerrina dok su mučili ljude.

- To me jednostavno rasturilo - rekao je Johnson i dodao - Svaki tekst svake pjesme je tu da vas muči zato što niste obožavali Boga kroz glazbu dok ste bili na Zemlji... Odlučili ste obožavati Sotonu ponavljajući stihove koje je on nadahnuo.

Svećenik je objasnio i kako je na kraju pobjegao iz pakla. Jednostavno se uzdigao i vratio "na Zemlju".

Rihanna se zasad nije oglasila na temu njegovih paklenih vizija. Ona je prošlog tjedna najavila svoj nastup u poluvremenu Super Bowla na društvenim mrežama. Pjevat će uživo nakon više od 2000 dana pauze, 12. veljače na stadionu State Farm u Glendaleu u Arizoni. Glazbenica je već je prije rekla da je nastup na Super Bowlu san svakog izvođača.

Ona je 2018. godine imala priliku predvoditi nastup estradnih zvijezda tijekom najvećeg sportskog događaja u SAD-u na završetku sezone natjecanja u američkom nogometu (NFL). Tada je odbila ponudu solidarizirajući se s Colinom Kaepernickom, bivšim bekom San Francisco 49ersa, koji je bio prvi NFL igrač koji je kleknuo u znak prosvjeda protiv policijske brutalnosti 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:02