Milano Fashion Week

Dolce i Gabbana inspiraciju za modnu reviju za proljeće i ljeto 2025. našli u Madonni

Njihova nova kolekcija svojevrsni je omaž glazbenici i njezinim najpoznatijim modnim trenucima

Madonna na Dolce & Gabbana Fashion Show Partyju za vrijeme Milan Women‘s Fashion Weeka

 Alessandro Bremec/ipa-agency.n/pa Images/profimedia/Alessandro Bremec/ipa-agency.n/pa Images/profimedia

Domenico Dolce i Stefano Gabbana inspiraciju za svoju modnu reviju za proljeće i ljeto 2025. održanu u sklopu Milano Fashion Weeka našli su u Madonni. Njihova nova kolekcija svojevrsni je omaž glazbenici i njezinim najpoznatijim modnim trenucima.

Kolekcija je nazvana ‘Italian Beauty‘, a donosi spoj starog Hollywooda i klasične Italije, s mnogo utjecaja iz ere ‘Material Girl‘. Reviju su s plavim perikama na glavi nosile poznate manekenke poput Irine Shayk i Vittorije Ceretti, a kreatori su se inspirirali i kultnim grudnjakom što ga je devedesetih za Madonnu osmislio dizajner Jean Paul Gaultier.

image

Dolce & Gabbana na Milan Women‘s Fashion Weeku

Zeppelin/avalon/profimedia/Zeppelin/avalon/profimedia

Madonna je reviju pratila iz prvog reda, a pažnju publike privukla je i svojom odjevnom kombinacijom. Zvijezda je, naime, za reviju odjenula usku haljinu od šifona i čipke koja je bila prekrivena čipkastim crnim velom, a na glavi je imala zlatnu krunu ukrašenu biserima. Na partyju nakon revije ukazala se u bijeloj haljini ispod koje se nazirao crni grudnjak, a kombinaciju je upotpunila crnim korzetom, nakitom i crnim rukavicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:55