POVRIJEĐENI SU

Diddyjeva djeca prekinula šutnju: ‘Naši životi su se raspali, ali to što govorite o našoj mami su laži!‘

Nedavno je izašla knjiga koja je svojevrsni dnevnik Kim Porter, ali sada njezin djeca tvrde da je ona nikada nije napisala

Christian Combs

 Timothy A. Clary/Afp

Po prvi put od uhićenja repera Seana Diddyja Combsa i optužbi za reketarenje, trgovinu ljudima u seksualne svrhe i zločin povezan s prostitucijom oglasila su se njegova djeca. Christian, Jessie i D‘Lila, koje je reper dobio s pokojnom partnericom Kim Porter, te Porterin sin Quincy kojeg je reper kasnije posvojio, prekinuli su šutnju na Instagramu.

"Vidjeli smo toliko štetnih i lažnih glasina koje kruže o našim roditeljima, vezi Kim Porter i Seana Combsa, kao i tragičnom odlasku naše mame da osjećamo potrebu progovoriti. Tvrdnje da je naša mama napisala knjigu jednostavno nije istina. Nije, a svatko tko tvrdi da ima rukopis se lažno predstavlja. Molimo vas da shvatite da svaki takozvani ‘prijatelji‘ koji govore u ime naše mame ili njezine obitelji nije prijatelj. Niti imaju u srcu njezine najbolje interese", prenosi Daily Mail izjavu s društvenih mreža.

"Naši životi su se raspali kada smo izgubili majku. Ona je bila naš svijet. I ništa nije bilo isto otkada je otišla. Iako je bilo nevjerojatno teško pomiriti se što je prerano otišla, uzrok njezine smrti je dugo utvrđen. Nije bilo lažne igre. Tugovanje je doživotni proces. I molimo da svi poštuju naš zahtjev za mirom kako bismo nastavili nositi se s njezinim gubitkom svaki dan. Duboko smo ožalošćeni što je svijet napravio spektakl od onoga što je najtragičnije u našem životu. Našu mamu treba pamtiti po lijepom, jakosti i dragosti. Ona je bila voljena žena. Njezino sjećanje ne smije biti zgađeno stravičnim teorijama zavjere", objasnili su Christian, Jessie, D‘Lila i Quincy.

Na kraju su izjave toplim riječima još jednom uputili zamolbu. "Molimo sve da poštuju našu mamu, Kim Porter. I cijene ono što je ostavila iza sebe, kako bi počivala u miru. To je ono što ona zaslužuje. Volim te i nedostaješ nam, mama", zaključili su emotivnu izjavu. Osim spomenute djece, Diddy ima još jednog sina i dvije kćeri - Justina je Combs dobio sa stilisticom Misom Hylton, a Chance sa Sarah Chapman, dok je najmlađu Love dobio s Danom Tran.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp
image

Sean ‘Diddy‘ Combs i Kim Porter

Smg/zuma Press/profimedia/Smg/zuma Press/profimedia

Kao što znamo, nedavno je izašla knjiga "Kim‘s Lost Words" za koju se tvrdi da je Porterin dnevnik. U knjizi piše da je Diddy napao svoju pokojnu djevojku, snimao eksplicitne snimke s pop zvijezdom tinejdžerske dobi, ali i razvratno se zabavljao s velikim imenima Hollywooda.

Izdavač knjige i producent Chris Todd, tvrdi da je Porter s bliskim prijateljima podijelila nekoliko sjećanja na Diddyja koja je on sakupio u knjigu pod pseudonimom Jamal T Millwood. Iako se Toddova autentičnost ne može dokazati, tiskane kopije knjige nalaze se na prodaji na Amazonu.

"Prilično dobro poznajem izvor slavnih. Znam koliko su bili bliski s Kim i Diddyjem, i svim ljudima u hip hop zajednici. Ovo je bilo za preminulu Kim Porter, da se javi i ispriča svoju priču. Ovo je opasna situacija i nisam želio preuzeti odgovornost za Kimine riječi. Ali sada sam voljan istupiti zbog nedavnog uhićenja Seana Combsa. Sada kada je savezna vlada konačno djelovala, osjećam se sigurnije istupiti", prenijeli smo ranije da je poručio Todd.

"Dobio sam memoare, 60 stranica. Također sam dobio fotografiju i rečeno mi je da ako želim pristup Diddyjevim eksplicitnim snimkama, mogu i to dobiti", rekao je Todd koji je svojom odlukom potaknuo Combsovu i Porterinu djecu da se obrate javnosti.

image

Knjiga ‘Kim‘s Lost Words‘

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Christian Combs

Timothy A. Clary/Afp
image

Christian Combs

Timothy A. Clary/Afp

Kako smo prenijeli, Diddy je nedavno izjavio zabrinutost za svoju djecu dok je on u zatvoru.

"Jako je zabrinut za svoju djecu i njihovu dobrobit. Ima troje malodobne djece, od kojih dvoje sada nema živog roditelja dok je on u zatvoru. Četvero od njegovih sedmero djece nema niti jednog roditelja dok je on u zatvoru", kazao je izvor pa nastavio da nije lako ni njegovoj djeci. "Teško je vidjeti ih u takvom stanju. To je njihov otac. Njima on nije Diddy - on je tata. On je uvijek bio pun ljubavi, odan otac", dodaje izvor.

Inače, kada je reper došao pred sud, 17. rujna, u sudnici je također bio njegov sin Christian koji je čitao kopiju optužnice protiv svog oca. Kada je sudac proglasio da će Diddy biti zadržan bez jamčevine do suđenja, reper se okrenuo prema Christianu te stavio ruku na srce. Sljedeće je ročište za Combsa zakazano za 9. listopada u 14 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2024 10:36