BRANI GA

Diddyjev odvjetnik oglasio se po prvi put nakon uhićenja: ‘Evo zašto su mu počeli istraživati spavaću sobu‘

Marc Agnifilo tvrdi da federalni agenti nikada nisu bili prijatelji uspješnih Afroamerikanaca te su ga zbog toga uhitili

Sean ”Diddy” Combs

 Maria Alejandra Cardona/Afp

Glazbeni mogul Sean Diddy Combs uhićen je prije nešto više od tjedan dana, a o njegovom je uhićenju sada progovorio njegov odvjetnik Marc Agnifilo. U TMZ-jevom dokumentarcu "Pad Diddyja: Optužnica" je rekao kako je ovo još jedan primjer neprijateljstva federalne vlade prema Afroamerikancima.

Marc tvrdi da su repera uhitili najviše zbog njegove rase te da ga žele uništiti samo zato što je uspješan. Dodao je i kako ga nisu mogli optužiti za bilo što vezano uz poreze pa su počeli istraživati njegovu spavaću sobu.

image

Sean "Diddy" Combs

Robyn Beck/Afp

Agnifilo je naveo kako federalci nikada nisu bili prijatelji "uspješnih crnaca".

Kako smo ranije pisali, repera terete za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, kriminalna djela povezana s prostitucijom i druga kriminalna djela. Trenutno se nalazi u detencijskom centru u New Yorku te mu je odbijena jamčevina. Reperu prijeti doživotna kazna zatvora, ako ga osude.

Reper je u pritvoru završio nakon što mu je policija pretresla domove. Tamo su pronašli više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata, a njegov odvjetnik je pokušao objasniti zašto ih je bilo toliko.

image

Marc Agnifilo

Angela Weiss/Afp

"Mislim da nije bilo 1000. Mislim da je bilo puno. Mislim, Costco je odmah niz ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar. I znate da su to odrasle osobe koje su dale privolu i koje rade ono što odrasli rade s privolom. Ne možemo postati toliki puritanci u ovoj zemlji da mislimo da je seks na neki način loša stvar jer da je tako, ne bi više bilo ljudi", rekao je on ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 22:28