GLAZBENI MOGUL

Diddy se javio iz pritvora: Ignorirao je sve optužbe, obratio se posebnoj osobi

Reper je uhićen sredinom rujna, a u pritvoru će ostati sve do suđenja koje je zakazano za početak svibnja 2025.

Sean Diddy Combs

 Dc/backgrid Uk/profimedia/Dc/backgrid Uk/profimedia

Ozloglašeni glazbeni mogul Sean Diddy Combs oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon uhićenja u rujnu. Reper kojeg terete za reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju objavio je fotografiju svoje kćeri Love i čestitao joj drugi rođendan.

"Sretan rođendan ti! Sretan rođendan ti! Sretan rođendan, malena Love! Sretan rođendan ti!", poručio joj je kroz popularnu rođendansku pjesmu. "Sretan rođendan, Love, voli te tata", dodao je.

Diddy, naravno, nije komentirao teške optužbe s kojima se suočava posljednjih nekoliko mjeseci, a na novoj je objavi isključio komentare. Brojni su pak komentirali njegove druge dvije objave na kojima su komentari ostali uključeni te pokazali koliko su šokirani iznenadnom objavom repera koji se nalazi u pritvoru.

Reper čeka svoje suđenje u detencijskom centru u New Yorku, a navodno ima pravo na posjete jednom tjedno na jedan sat. Međutim, nije poznato hoće li imati priliku vidjeti svoju kćer Love koju je dobio s Danom Tran.

image

Djeca Seana ‘Diddyja‘ Combsa

David Dee Delgado/Getty Images Via Afp

Osim Love, Diddy s bivšom djevojkom Kim Porter ima troje djece, Christiana, Jessie i D‘Lilu. Posvojio je i Kiminog sina Quincyja, ima sina Justina sa stilisticom Misom Hylton te Chancea s poduzetnicom Sarah Chapman. Combs je dobio priliku nakratko razgovarati sa svojom djecom putem telefona, kako je ranije pisao People.

"Jako je zabrinut za dobrobit svoje djece. Ima troje maloljetne djece, od kojih dvoje sada nema živih roditelja dok je on u zatvoru. Četvero od sedmero njegovo djece nema niti jednog dostupnog roditelja jer je on zatvoren", rekao je izvor za medij. Drugi je izvor dodao da su njegova djeca šokirana njegovim uhićenjem.

image

Justin i Christian Combs

Angela Weiss/Afp

Reper se suočava i s teškim optužbama za seksualno zlostavljanje i silovanje, a sve je optužbe negirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. listopad 2024 08:55