KOLIKO JOJ JE GODINA?

DiCaprio viđen u društvu nove misteriozne dame: Svi se pitaju gdje je nestala njegova atraktivna 23-godišnjakinja?

Na zabavi nije bila prisutna najnovija Leova navodna djevojka, 23-godišnja Victoria Lamas, koja je 25 godina mlađa od njega

Leonardo DiCaprio u društvu misteriozne dame

 Profimedia

Slavni oskarovac Leonardo DiCaprio viđen je na partyju povodom promocije novog EP-a Ebony Riley u društvu misteriozne dame.

Na zabavi nije bila prisutna najnovija Leova navodna djevojka, 23-godišnja Victoria Lamas, koja je, usput budi rečeno, 25 godina mlađa od njega. 48-godišnji glumac pojavio se u ležernom izdanju, a ovog se puta nije skrivao iza maske za lice, već je samo imao šiltericu, bomber jaknu, crnu majicu i traperice. Misteriozna dama pojavila se u elegantnom odijelu koje je kombinirala uz bijelu bluzu.

Leo se u njezinu društvu uglavnom smješkao, a nejasno je viđa li se i dalje s Lamas. Nedavno je viđen i kako se zabavlja s drugim ženama na jahti.

image

Leonardo DiCaprio s misterioznom djevojkom

Alexjr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dobitnik Oscara, kojega prati reputacija da nikada nema djevojku koja je starija od 25 godina, nedavno je snimljen kako s Victorijom ulazi u automobil. Novinarima i fotografima posebno je bila zanimljiva činjenica da su odvojeno napustili Birds Street Club nakon druženja, ali su ušli u isti automobil.

image

Victoria Lamas

Planet Photos/Planet/Profimedia

Lamas je inače kći glumca Lorenza Lamasa, a mnoge je iznenadilo to što se spetljao s njom jer se ranije šuškalo da je mjesecima u vezi s poznatom manekenkom Gigi Hadid. No, to se ipak činilo malo netipično za glumca s obzirom na njegovu dosadašnju naviku da prekine ljubavne veze nakon što mu partnerice prijeđu granicu od 25 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:10