VRUĆE, VRUĆE...

‘Dečki, ovo ste čekali!‘ Bivša osvajačica Wimbledona povećala grudi i otvorila OnlyFans stranicu, fanovi u ekstazi!

Prelijepa Sofija ima 23 godine, a nakon što se 2020. povukla iz tenisa zbog čestih ozljeda, odlučila je izgraditi karijeru modela

Sofija Žuk

 Instagram

Nekadašnja juniorska pobjednica Wimbledona, Sofija Žuk, odlučila je otvoriti OnlyFans stranicu. Svojim obožavateljima to je priopćila sljedećim riječima:

- Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Bit će mnogo zanimljivog materijala - rekla je atraktivna Ruskinja i dodala da fanovi ipak ne trebaju očekivati njezine posve obnažene fotografije.

image

Sofija Žuk

Instagram

Prelijepa Sofija ima 23 godine, a nakon što se 2020. povukla iz tenisa zbog učestalih ozljeda, odlučila je izgraditi karijeru modela.

Svoj posljednji profesionalni meč odigrala je 2019. baš u Wimbledonu, nakon čega se povukla.

image

Sofija Žuk

Instagram

U posljednjih 10 godina bila je jedna od najtalentiranijih igračica koja je tenisku vještinu stjecala i na akademiji poznate Justine Henin. Ubrzo su uslijedili uspjesi koji su najavljivali blistavu karijeru. S 14 godina osvojila prvu ITF titulu, već s 15 bila je juniorska osvajačica Wimbledona, pa ju je teniski svijet počeo uspoređivati s Marijom Šarapovom.

image

Sofija Žuk

Instagram

Na žalost, ozljede su je onemogućile da dostigne karijeru popularne Maše, ali su joj se zato na račun atraktivnog izgleda otvorila vrata modelinga.

Trenutno živi u Miamiju, gdje je nedavno povećala grudi. Priznala je da je tim potezom dodatno dobila na samopouzdanju, a sada će provokativnim sadržajem obradovati svoje obožavatelje te dodatno zaraditi.

image

Sofija Žuk

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:07