POTVRDA LJUBAVI

Damiano David više ne skriva osjećaje prema atraktivnoj pjevačici: Ljubili se na slavnoj plaži

Američka glumica i pjevačica i zgodni Talijan snmljeni su u Australiji gdje je Maneskin održao koncerte u sklopu svjetske turneje

Damiano David

 Instagram/Damiano David/

Dove Cameron i Damiano David više se ne skrivaju od javnosti. Nove paparazzo fotografije pokazuju da su njih dvoje doista par - 27-godišnja pjevačica snimljena je kako se ljubi s Damianom (24) dok su se družili na plaži Bondi, u Sydneyu u Australiji. Par je viđen i tijekom šetnje po najpoznatijoj australskoj plaži i nisu ni pokušali sakriti javne izljeve osjećaja.

Fotografije iz Australije su objavljene u talijanskom časopisu Chi, a zatim se presnimke proširile društvenim mrežama.

Glasine o vezi američke glumice i pjevačice i zgodnog Talijna prvi put su se pojavile prije nekoliko tjedana kada je Dove viđena u Brazilu, na koncertu Maneskina. Prije toga, obožavatelji su je vidjeli i u New Yorku, na koncertu benda u Madison Square Gardenu. Na društvenim mrežama fanovi su pisali kako su njih dvoje "uhvaćeni kako se ljube na jednoj zabavi" u Los Angelesu.

image

Dove i Damiano snimljeni u Brazilu

Leofranco/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Leofranco/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Damiano i njegov bend Maneskin za kojima je svijet poludio nakon njihove pobjede na Eurosongu, odradili su svoje koncerte u Australiji i Novom Zelandu i sada su u Aziji, dok se Dove vjerojatno vratila kući u Sjedinjene Države kako bi dovršila svoj nadolazeći album Alchemical.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:19