ZBOG SINOVE UTAKMICE

CURE NOVI DETALJI O 'HUMANITARCU' BECKHAMU 'Želite da na TV-u promoviram svoj rad za UNICEF? Nema problema, hoću privatni avion!'

David Beckham na proslavi 70. rođendana UNICEF-a
 Andrew Kelly / REUTERS

Nakon što su za vikend procurili detalji da David Beckham ni blizu nije humanitarac kakvim se predstavlja te da u mnogo navrata nije htio izdvojiti ni funtu svog novca za siromašnu djecu, što je otkrila mreža istraživačkih novinara na svojoj stranici 'European Investigative Collaborations' i Der Spiegel, Independent piše da je slavni nogometaš navodno od BBC-ja za jedno gostavanje u TV showu tražio financiranje privatnog zrakoplova.

Zrakoplov je navodno unajmljen kad je Beckham gostovao u Graham Norton Showu, a hitna je intervencija bila potrebna jer je odmah nakon gostovanja hitro letio u Liverpool kako bi mogao gledati sina na nogometnoj utakmici.

U showu je gostovao s Hughom Jackmanom u veljači 2016.

Britanski mediji navode da je trošak tog leta iznosio oko 17.000 funti (oko 150.000 kuna), a glasnogovornik BBC-ja je za Independent rekao: ‘David Beckham se pojavio u showu Grahama Nortona 2015. kako bi promovirao svoj rad za UNICEF. Za to gostovanje nije primio financijsku naknadu i premda ne želimo komentirati konkretan slučaj, uobičajeno je da nezavisna produkcijska kompanija pruži gostima sve uvjete prijevoza i odsjedanja koje zahtijevaju.’

Možda ova vijest i ne bi tako odjeknula u medijima da proteklog vikenda u javnost nisu procurili privatni mailovi slavnog nogometaša koji ga prikazuju u negativnom svjetlu. Beckham se branio da je iznimno ponosan na svoj humanitaran rad, a i UNICEF ga je branio kao velikog donatora s kojim imaju dugogodišnju, uspješnu suradnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 04:25