NERAZDVOJNI PAR

Čitavu noć izmjenjivali nježnosti naočigled svih: Austin Butler i Kaia Gerber nisu se ispuštali iz ruku na W partyju

Zvjezdanu ekipu zabave činili su i Jennifer Lawrence, Kate Hudson, Michelle Williams, Ana de Armas, Taylor Russell i Ruben Ostlund

Kaia Gerber i Austin Butler

 Screenshot Twitter

Za Oscara nominirani glumac Austin Butler i njegova djevojka, manekenka Kaia Gerber čitavu su noć izmjenjivali nježnosti na tradicionalnom "Best Performances" partyju časopisa W, donosi Page Six. Iako prilično rijetko izlazi, na zabavi se pojavila i glumica Jennifer Lawrence zajedno sa suprugom Cooke Maroneyem, kako bi proslavili uspjeh njezine prijateljice, glavne urednice časopisa Sare Moonves, u Chateau Marmontu.

Kate Hudson na glamuroznom se tulumu pojavila u društvu svoje kolegice iz fima "Glass Onion: A Knives Out Mystery" Madelyn Cline, a zvjezdanu ekipu W partyja činili su još, između ostalih, i Michelle Williams, Taylor Russell, Ana de Armas, Janelle Monáe, zvijezda "Babylona" Diego Calva i redatelj "Trokuta tuge" Ruben Östlund.

Inače prilično samozatajna urednica Lynn Hirschberg bila je glavna kasnonoćna zvijezda plesnog podija zajedno s glumicom Daisy Edgar-Jones. No, sve su oči bile uprte u 21-godišnju Kaiu Gerber i 31-godišnjeg Austina Butlera koji se niti u jednom trenu nisu prestali ljubiti, a na istoj su zabavi uoči dodjele Oscara zajedno fotografirani i prošle godine. Nedavno su skupa bili i na komemoraciji Lise Marie Presley u Gracelandu.

Inače, Butler je nominiran za Oskara za ulogu Elvisa Presleya u biografskoj drami "Elvis", za koju je već osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca. On i njegova djevojka Kaia viđeni su kako razmjenjuju nježnosti i tom prigodom, doduše nakon osvajanja nagrade. Glasine o vezi ovog zvjezdanog para počele su još 2021. kad su zajednički odlazili na treninge joge u Los Angelesu.

Što se tiče W partyja, obitelj Gerber ima više poveznica. Sponzor zabave je bila tvrtka Casamigos, koju je osnovao otac mlade manekenke Rande Gerber zajedno sa svojim najboljim prijateljem, Georgeom Clooneyjem. Kaia također poslovno podupire W, zajedno sa zvijezdama i VIP osobama poput Karlie Kloss, producenta Jasona Bluma, vozača utrka Lewisa Hamiltona, izvršnu direktoricu marketinga Pelotona Daru Treseder te Aryeha Bourkoffa iz LionTreeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:09