‘VOLIM KOSTI!‘

Cijela Amerika bruji o šokantnoj ispovijesti poznate pjevačice: ‘Lubanju sam kupila preko interneta‘

Kontroverzna reperica otkrila je što dogodilo s njezinim mačkom Luciferom, ali i odakle joj lubanja šestogodišnje djevojčice
Azealia Banks s koreografom Matthewom Edwardom Pasterisom i dječjom lubanjom
 Instagram

Tijekom gostovanja na australskoj radiopostaji, slavna američka reperica Azealia Banks (29) zgrozila je mnoge otkrivši kako, uz lubanju svog mrtvog mačka, posjeduje i lubanju šestogodišnje djevojčice koja je umrla od ozljede glave.

Dapače, za vrijeme razgovora, javila se i videolinkom na kojem je taj bizarni eksponat i pokazala, napomenuvši kako je dječju lubanju kupila na internetskoj stranici za znanstvena istraživanja.

image
Azealia Banks s dječjom lubanjom
Screeenshot KIIS

Uz to, prilično je šokiranim voditeljima objasnila kako je fasciniraju kosti, ali i preparirane životinje.

Pjevačica je gostovala u emisiji kako bi demantirala glasine koje kruže internetom o tome da je pojela svoju mrtvu mačku.

Ona je voditeljima emisije Kyleu Sandilandsu i Jackie O pojasnila da se mačak Lucifer već niz godina borio s bubrežnim problemima, nakon čega je umro zbog loše prehrane.

Nedavno je 29-godišnja reperica nemalo iznenadila svoje brojne obožavatelje, objavivši kako je iskopala truplo svoje mrtve mačke, jer je i njezinu lubanju htjela sačuvati kao uspomenu na omiljenog kućnog ljubimca.

image
Ranije objavljen Instagram story Azealije Banks na kojemu je vidljiva mačja lubanja
Instagram

Kako bi pobliže objasnila svoj poprilično sablažnjiv postupak, Azealia je fanovima, među kojima su neki pomislili i kako ju je htjela oživjeti, poručila: "To je dio postupka prepariranja. Ne znam što ste mislili da se događa kad pohađate medicinsku školu i vidite kompletni kostur. O tome se radi. Volim kosti. Poštujem život nakon smrti. Mislim da je u kostima sadržana energija osobe, kao i moje mačke. Nisam željela da je se kremira kad se razboljela i pokopa s ostalim mačkama... pustila sam je da ugine u miru, kod kuće, pokopala ju, kako bih ju kasnije mogla iskopati zbog lubanje koju sam očistila i zadržala".

image
Azealia Banks
Instagram

Da stvar bude bolesnija, od mačje će čeljusti, koju je prethodno očistila peroksidom, Azealia napraviti naušnice, kao vječni podsjetnik na svog preminulog ljubimca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:46