VELIKA TRANSFORMACIJA

Christina Aguilera zapanjila gubitkom 20 kilograma, fanovi su skeptični: ‘Kad bismo i mi mogli uzimati Ozempic...‘

Što se tiče njene prehrane, pridržava se strogog režima te prakticira ‘duginu dijetu‘

Christina Aguilera

 Screenshot/TikTok/

Pjevačica Christina Aguilera posljednja je zvijezda koja se suočila s glasinama da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji se masovno koristi za mršavljenje, jer je izgubila čak 18 kilograma uoči nastupa u Meksiku.

image

Christina Aguilera

Screenshot/tiktok/

Obožavatelj je objavio video 43-godišnje pjevačice tijekom njezina koncerta, a u sekciji komentara su pljuštala nagađanja da je Christina koristila lijekove za mršavljenje kako bi postigla svoj zapanjujući novi izgled.

U videu, glazbenica je nosila atraktivan bodi koji je istaknuo njezin vitki struk dok je izvodila svoju pjesmu "What a Girl Wants".

- Pjevajte sa mnom...‘O-O-OZEMPIC‘ - komentirala je jedna osoba, referirajući se na reklamni jingle Ozempica.

- Izgleda nevjerojatno! Volio bih da i ja mogu uzimati Ozempic kao i svi drugi, ali se bojim nuspojava - komentirao je drugi.

image

Christina Aguilera

Screenshot/tiktok/

Kako piše Daily Mail, neki su nazvali njenu transformaciju "najboljim učinkom Ozempica do sada", dok su drugi dodali kako taj lijek postari mnoge, no na njoj djeluje "čudesno".

Inače, Christina je ranije rekla za magazin Health da "mrzi biti super mršava" i da je počela prihvaćati svoje obline.

Nakon godina oscilacija u težini, pjevačica sada održava vitku liniju, a njezina tajna leži u posvećenosti zdravoj, uravnoteženoj prehrani i rigoroznom režimu vježbanja. Kad je 2008. rodila sina Maxa, koji sada ima 15 godina, nerijetko je bila meta ružnih komentara zbog viška kilograma. Ipak, dvije godine kasnije, počela je mršavjeti za potrebe uloge u svom filmu "Burlesque".

image

Christina Aguilera, 2023.

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Međutim, te iste godine njezina težina ponovno je oscilirala tijekom razvoda od glazbenog skladatelja Jordana Bratmana. Popularna pjevačica također ima devetogodišnju kćer Summer sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Matthewom Rutlerom.

Nakon rođenja sina navodno je smršavjela oko 20 kilograma ograničavanjem dnevnog unosa hrane na 1600 kalorija i pridržavanjem dugine dijete, koja podrazumijeva unos voća i povrća koje je iste boje.

image

Christina Aguilera, 2023.

Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Što se tiče njene prehrane, pridržava se režima bogatog biljnim namirnicama i konzumira jarko obojeno voće i povrće svaki dan. Navodno uživa u jogi, boksu, vježbama snage kao i kardio vježbama, a vježba dva do pet puta tjedno, piše In Touch Weekly. Govoreći o njenoj predanosti, 2008. je njezin trener otkrio za Glamour da je vježbala "sve dok nije bila u osmom mjesecu trudnoće, a zatim se vratila nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Maxa".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 21:55