MILO ZA DRAGO

Cardi B precizno zavitlala mikrofon u obožavateljicu koja ju je ‘trendovski‘ gađala pićem

Američka reperica posljednja je u nizu glazbenika na koje je bačen neki predmet dok su na pozornici

Cardi B

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nemojte se zamjerati Cardi B jer vraća milo za drago. Američka reperica zavitlala je mikrofon u neobuzdanu posjetiteljicu koja je bacila na nju piće tijekom njezina nastupa u Las Vegasu, postavši tako posljednja u nizu glazbenika na koje je bačen neki predmet dok su na pozornici.

Njujorčanka je izvodila pjesmu "Bodak Yellow" u Drai‘s Beachclub u Las Vegasu kada je obožavateljica podigla bijelu, ukrašenu šalicu i istresla piće u smjeru 30-godišnje glazbenice. Reperica se isprva zatečena i vidno u nevjerici, brzo pribrala te je razljućeno ali i vrlo precizno i žestoko pogodila mikrofonom ženu.

Osiguranje je brzo interveniralo dok je Cardi B vikala s pozornice prije nego što joj je vraćen mikrofon kako bi nastavila nastup. Nije poznato je li protiv posjetiteljice koncerta podignuta optužnica. Videozapis Cardi B i njezinog gađanja mikrofonom generirao je više od 30 milijuna pregleda samo na Twitteru.

Cardi B je posljednja izvođačica koja je napadnuta na pozornici u zadnjih nekoliko mjeseci. Njezine kolege tako su gađane telefonima, seksualnim igračkama, pa čak i ljudskim ostacima. Bebe Rexha pogođena je telefonom tijekom koncerta u New Yorku 18. lipnja. Zaradila je modricu na oku i šavove, a optuženi ‘bacač‘ Nicolas Malvagna uhićen je zbog napada, teškog uznemiravanja, pokušaja napada i uznemiravanja.

Pjevačica Pink bila je silno potresena kada je obožavatelj bacio majčin pepeo na pozornicu na British Summer Time festivalu! Ranije ovog mjeseca Lil Nas X-u bačena je seksualna igračka dok je nastupao na European Lollapalooza u Švedskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:49