STADION TAŠMAJDAN

Buč Kesidi najavili goste na svom najvećem koncertu: Stižu Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma

Nakon rasprodanog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. rujna dolazi još veći pothvat

Buč Kesidi

 Vedran Metelko/

Ljevoruki electro rock’n’roll dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u regiji da je iskorak prema osvajanju stadiona najbolji pokazatelj njihovog nezaustavljivog rasta. Nakon rasprodanog zagrebačkog stadiona Šalata na red 16. rujna dolazi još veći pothvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Dzipsii i Pocket Palma.

Za njihov najveći koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktualne turneje „Skupi snagu“ fan pit je rasprodan za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda, te time prešli i broj prodanih ulaznica na Šalati.

Grupa izuzetno cijeni rad svojih kolega s kojima dijele regionalnu scenu, pa će na Tašu ugostiti Bojanu Vunturišević, Džipsiija, dok iz Hrvatske stiže Pocket Palma.

Poslije izuzetnih koncerata na kojima je promovirala novi album, jedna od najtalentiranijih akterica regionalne glazbene scene Bojana Vunturišević s publikom će na Tašu podijeliti vatromet energije i emocija koju nose njezini nastupi i pjesme s albuma „Daljine“ i „Ljubav“.

Jedan od najzapaženijih izvođača na ovogodišnjem srpskom Izboru za pjesmu Eurovizije svakako je bio Dzipsii, koji je tijekom ljeta nastupao na velikim festivalima u regiji, a 16. rujna na Tašu će prvi put uživo nastupiti pred beogradskom publikom. Svojom autentičnom pojavom i glazbom pokreće ljude, što će i pokazati izvođenjem pjesama s hvaljenog albuma „Greh“.

Synth-pop-trio iz Hrvatske Pocket Palma već godinama uspješno stvara prepoznatljiv glazbeni izraz koji najbolje iskazuju na autorskim albumima koji su ih postavili u sam vrh regionalne scene. Do sada su svoje pjesme predstavljali brojnoj klupskoj i festivalskoj publici, a upravo prije objave novog studijskog albuma, stižu i na Taš.

Nakon sjajnog nastupa na platou kod Pobednika prošlog kolovoza i dosadašnje, izuzetno uspješne turneje „Skupi snagu“, veliki stadionski koncert na Tašmajdanu bez sumnje će biti kruna dosadašnjeg rada Buč Kesidija. Osim hitova s prva dva studijska albuma publika u Beogradu po prvi put će uživo moći čuti novu glazbu benda, tri singla koja su objavili proteklih mjeseci. „Curimo po asfaltu“ predstavljen je početkom prosinca, „Skupi snagu“ krajem veljače, a „Trebaš mi“ tijekom svibnja i već su postali koncertni favoriti.

Za beogradski koncert ostao je mali broj ulaznica za parter i tribine, a kupiti se mogu kupiti preko online platforme Efinity.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:47