ZABRANILI JOJ KOLAČE

Brutalno izvrijeđali zvijezdu ‘Nasljeđa‘: ‘Ti si nitko, ako želiš ulogu izbijeli zube, smršavi...‘

Sarah Snook prisjetila se filmskih setova na kojima su je producenti ismijavali zbog viška kilograma i izgleda
 Chelsea Lauren/Shutterstock Editorial/Profimedia/Chelsea Lauren/shutterstock Editorial/profimedia

Sarah Snook (36), zvijezda hvaljene serije ‘Nasljeđe‘ u kojoj glumi Shioban ‘Shiv‘ Roy, kćer medijskog tajkuna Logana Roya otkrila je medijima kako su je maltretirali na setu jednog filma jer je bila predebela za standarde koje je nametnuo producent.

-Doslovno bi me pred svima izgrdio ako bih uzela jedan mali griz čokoladne torte, ispričala je Snook koju su zbog izgleda fanovi znali bocnuti i tijekom emitiranja ‘Nasljeđa‘.

Navodno ju je na setu branila i kostimografkinja, ali svejedno se osjećala kao da ‘umire iznutra‘. Direktorica za casting joj je pak rekla: ‘Ne želimo te za ovu ulogu, jer si nitko i ništa, ali iz nekog razloga redatelj i scenarist misle da si dobra‘. A onda je dodala da će za ulogu morati izbijeliti zube, potamniti kosu te unajmiti trenera da smršavi.

image
Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

- Prihvatila sam kritiku kao profesionalka. Mislila sam da moram to sve raditi kako bih bila uspješna.

Snook se prisjetila i kako je za potrebe jednog filma morala bitno smršavjeti jer je igrala ulogu ratne zarobljenice. Kolega na setu ju je nakon toga pitao: Opa, a kad si se ti tako proljepšala?

Glumica je objasnila da je nakon toga pomislila da je sigurno bila odvratna prije nego je izgubila kile za tu ulogu pa se mučila da zadrži novu figuru.

image
Matt Baron/bei/Shutterstock Editorial/Profimedia/Matt Baron/bei/shutterstock Editorial/profimedia

- Razmišljala sam kako sam vrijedna samo takva mršava, jedino tako će me cijeniti, objasnila je novinarima UK Timesa. Snook je za ulogu u ‘Nasljedstvu‘ osvojila Emmyja ali se prošlosti prisjeća s ogorčenjem.

- To svođenje žene na objekt koji ne može sam za sebe donositi ispravne odluke je odvratan. zašto se to radi ženama, pitala se u intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:14