ŠOKIRALA FANOVE

Britney Spears progovorila o nezgodi koja joj se dogodila: ‘Skoro mi se zapalilo lice!‘

Pjevačica je ovih dana postala aktivna na Instagramu, a s pratiteljima je odlučila podijeliti bizarnu priču

Britney Spears

 Fabio Motta/Ag?ncia Estado Via Afp

Pjevačica Britney Spears ovih je dana ponovno postala aktivna na Instagramu, a sa svojim je pratiteljima podijelila priču o tome kako je skoro samu sebe "zapalila" prije nekoliko mjeseci. Video je podijelila putem Instagram storyja, a s pratiteljima je pričala s britanskim naglaskom, kako prenosi Page Six.

U ponedjeljak je rekla kako njezino osiguranje inače brine o paljenju kamina jer je ranije imala problema s istim. Međutim, prije šest mjeseci je kamin odlučila upaliti sama te joj je on eksplodirao u lice, kako ona kaže. Spears tvrdi da je zadobila opekline drugog i trećeg stupnja nakon što je izgubila trepavice i obrve.

image

Britney Spears

Mirrormedia/Imaginechina Via Afp

Pratiteljima je pokazala i neravne šiške za koje je rekla da su rezultat nezgode s kaminom.

Pjevačica je rekla kako je nakon nezgode hladila lice ledom, trpjela bol sljedećih sedam sati, a potom je popila tri tablete protiv bolova prije nego što je otišla na spavanje.

"Boljelo me kad sam dotaknula mobitel. Boljelo me kad sam hladila lice ledom. Boljelo me kad sam lice dotaknula bilo s čim. To se događalo šest ili sedam sati... Bol nije odlazila. Bilo je jako, jako loše", ispričala je ona.

image

Britney Spears

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:29