SURADNIK I PRIJATELJ

Britney otkrila tko je misteriozni muškarac bez majice s njezinog Instagrama: Definitivno joj nije ‘ujak‘

Cade Hudson prijatelj je glazbenice već 14 godina, a od prošle godine je njezin menadžer

Britney Spears

 Walter/Bestimage/Profimedia/Walter/bestimage/profimedia

Britney Spears (41) zaintrigirala je fanove kada je u utorak navečer objavila fotografiju na Instagramu, sada izbrisanu, na kojoj je muškarac bez majice kojeg je identificirala kao svog „ujaka“.

„Što ako su njegova leđa moje lice?“, napisala je uz objavu.

Međutim, otkriveno je da je tajanstveni muškarac najbolji prijatelj glazbenice već 14 godina i njezin sadašnji menadžer Cade Hudson (36) koji je postao njezin menadžer prošle godine nakon što je Larry Rudolph dao ostavku nakon 25 godina u srpnju 2021., samo četiri mjeseca prije njezinog 13-godišnjeg isteka konzervatorstva.

image

Britney Spears i njezin menadžer Cade Hudson

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Za to vrijeme Cade je bio njezin agent i podrška pokretu #FreeBritney, a o tome je pisao svojevremeno i na svom privatnom Instagram računu.

„Čak i ako ljudi to sada ne vide, izaći će na vidjelo. Oni koji bi se trebali zabrinuti, znate tko ste“, napisao je Hudson, prenosi TMZ.

„Gluposti trebaju završiti i treba započeti proces ozdravljenja. Gospodin je sklon vratiti tim ljudima na svoj način. Dakle, prvi put javno izgovaram #FREEBRITNEY.“

Cade je viđen da prati pop zvijezdu na izlascima, odmorima, a ponekad se čak vidi u pozadini njezinih plesnih/manekenskih videa.

Godine 2017. optužen je da je glumcu Seanu Roseu nudio kontakte u industriji u zamjenu za seksualne odnose, a te optužbe Cade je negirao i pojasnio LA Timesu da je tada bio samo pijani 23-godišnjak asistent PR-a.

image

"The Woman in Me," memoari Britney Spears

Tns/abaca/Abaca Press/Profimedia

Podsjećamo, Britneyini hvaljeni memoari „The Woman In Me“ tri tjedna su bili na vrhu ljestvice nefikcionalnih bestsellera New York Timesa. Prošlog mjeseca Deadline je izvijestio da postoje zainteresirani koji bi kupili prava za snimanje serije bazirane na knjizi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:12