ŠETNJA U BIKINIJU

Britanska manekenka otvorila sezonu u Hrvatskoj, hvali jednu stvar: ‘Na ovom otoku nema ljepšeg...‘

Ferne McCann je primila brojne komplimente za izgled, ali mnogi su komentirali kako je i hrvatska obala jako lijepa

Ferne McCann
 

 Blitz Pictures/shutterstock Editorial/profimedia/Blitz Pictures/shutterstock Editorial/profimedia

S prvim toplijim danima brojni jure na našu obalu, a među njima su i mnoge zvijezde. Jedna od njih, engleska manekenka Ferne McCann (33) uživa u hrvatskoj obali čime se pohvalila na društvenim mrežama. Ljetuje u Dubrovniku i okolici, a sudeći po objavama, jako joj se sviđa.

„Vjerujte sami sebi da ćete odabrati ono što je pravo za vas. Najljepši restoran na otoku. Kakav prekrasan, poseban dan u Hrvatskoj”, napisala je.

Pozirala je u crnom kupaćem kostimu i pokazala svoju zavidnu liniju. Nedavno je bila iskrena o tome kako je izgubila dosta kilograma nakon što je rodila svoju kćerkicu Finty. U komentarima fotografije primila je brojne komplimente na izgled, ali i na iskrenost.

„Volim vidjeti realne fotografije, svi imamo celulit i mane koje radije ne bismo imali, ali je dobro slaviti ih. Hvala ti Ferne na iskrenoj objavi”, pohvalila ju je pratiteljica.

„Kakva žena”, „Prekrasna”, „Tako si prirodna i prekrasna”, „Izgledaš tako lijepo, Ferne”, pisali su, ali mnogi su i hvalili hrvatsku obalu.

„Ja sam sad u Hrvatskoj s mojim suprugom, predivno je, zar ne?”, „Bila sam tamo. Apsolutno fantastičan dan u njihovoj kolibi pokraj mora, ali nisam tako dobro izgledala u bikiniju!”, „Bio sam tamo prošli tjedan. To je najljepše mjesto koje sam ikad vidio.”

Podsjećamo, Ferne je od 2022. u vezi s biznismenom Lorrijem Hainesom s kojim ima kćer Finty. Iz prethodne veze ima još jednu kćer, Sunday.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:16