NEOBIČAN STIL

Bradavice, cigarete i mreža na crvenom tepihu: Slavni glumac dobio nagradu, a svu pažnju ukrala njegova žena!

Rebecca-Jo Dunham-Baruchel ponosna je supruga jer je Jay osvojio nagradu, a ona je za crveni tepih odabrala upečatljiv izgled

Jay Baruchel i Rebecca-Jo Dunham

 Jeremy Chan/getty Images/profimedia/Jeremy Chan/getty Images/profimedia

Kanadski glumac Jay Baruchel osvojio je nagradu Canadian Screen Awards za glavnu ulogu koju ima u filmu „BlackBerry” iz 2023. Na crveni tepih dodjele došao je sa svojom suprugom Rebeccom-Jo Dunham-Baruchel koja je pažnju privlačila svojim neobičnim modnim odabirom.

image

Rebecca-Jo Dunham

Jeremy Chan/getty Images/profimedia/Jeremy Chan/getty Images/profimedia

Crvenokosa Rebecca pojavila se u izdanju koje je na prvu izgledalo kao da je gola. No, radi se bodiju koji imitira golo žensko tijelo. Preko toga je prebacila mrežu na koju su bile nalijepljene kutije cigareta i vukla se po podu iza nje kao šlep. Posebno je bila zanimljiva i njezina šminka jer je posvijetlila obrve, a oči je istaknula crnim sjenilom.

Baruchel je poznat po ulogama u komedijama „Zalomilo se” i „Jednostavno savršena”. Ponosna supruga podijelila je na Instagramu snimke s dodjele nagrada.

„To je moj muškarac”, poručila je uz snimku na kojoj Jay drži nagradu.

image

Jay Baruchel

Screenshot/instagram/youthin.asia/

Par se upoznao preko aplikacije za upoznavanje, što je bilo neobično jer Baruchel inače nije fan tehnologije. Vjenčali su se 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 18:29