ČAROBAN VIKEND

Boris Becker se oženio treći put, a sada su objavljene i fotografije s intimne ceremonije: ‘Svi su plakali...‘

Bivši tenisač je rekao da je preživio izdržavanje zatvorske kazne zahvaljujući ljubavi svoje Lilian

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker (arhiva)

 Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bivši tenisač Boris Becker (56) se oženio po treći put 14. rujna u talijanskom Portofinu. Svadba je bila intimna, s oko 80 uzvanika, a sada su javno objavljene i fotografije.

Becker je nosio bež odijelo s crnom leptir-mašnom, dok je njegova supruga Lilian de Carvalho Monteiro blistala u vjenčanici bez naramenica koju je za nju izradio stari školski prijatelj, dizajner Andrea Ravieli.

Romantična i elegantna ceremonija bila je u vili iz 14. stoljeća, a slavlje je trajalo tri dana. Mladenka je do oltara došla uz pjesmu ‘Yellow‘ Coldplaya.

Govoreći prvi put o njihovom raskošnom vjenčanju, Boris je za Hello! Magazine rekao da je to bio ‘čaroban vikend‘ te su odabrali Portofino kao mjesto vjenčanja nakon što su tamo proveli mnoge sretne vikende zajedno.

"Svi su plakali, uključujući mene… Mjesto gdje smo imali ceremoniju je, mislim, jedno od najposebnijih mjesta na kojima sam bio u životu - a vjerujte mi, bio sam na mnogo lijepih mjesta", rekao je tenisač.

Proslava je posebno značajna za osvajača šest Grand Slam naslova koji je u prosincu 2022. godine pušten iz britanskog zatvora nakon osam mjeseci provedenih iza rešetaka zbog financijske prevare.

Tenisač i politička analitičarka upoznali su se 2019. godine. Boris svoju novu suprugu opisuje kao ‘ljubav svog života‘. Istaknuo je koliko mu je značila njena podrška dok je bio u zatvoru, rekavši da je preživio zahvaljujući njenoj ljubavi.

Još nemaju zajedničke djece, a on ima četvero djece iz prethodnih veza: Noah, Eliasa, Annu i Amadeusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 11:47