OŽENIO SINA

Bon Jovi otkrio kako je bilo na vjenčanju o kojemu svi pričaju: ‘Mladenka je izgledala prekrasno...‘

Mediji su pisali o skromnom vjenčanju glumice i manekena, a izvori bliski paru otkrili su da je prisustvovala samo najuža obitelj

Bon Jovi

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač Jon Bon Jovi gostovao je u BBC-jevoj emisiji "The One Show" pa otkrio kako je bilo na vjenčanju njegova sina, Jakea Bongiovija, i glumice, zvijezde serije "Stranger Things", Millie Bobby Brown koje se održalo ranije ovoga mjeseca.

"Bilo je to vrlo malo, obiteljsko vjenčanje, mladenka je izgledala prekrasno i Jake ne može biti sretniji", prenio je Page Six rokerove riječi. Kako mediji prenose, par je sada legalno vjenčan, a veća bi se ceremonija trebala održati u Americi kasnije ove godine.

image

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Prošlog su se petka pojavila izvješća o skromnom vjenčanju glumice i manekena, a izvori bliski paru otkrili su da je prisustvovala samo najuža obitelj. U prvom pojavljivanju nakon vjenčanja, što je bilo istoga dana, fotografi su uhvatili par i čestitali im, na što se glumica zahvalila.

Inače, Brown i Bongiovi su u lipnju 2021. počeli otkrivati svoju romansu, a dvije godine kasnije su se zaručili. Od samog je početka roker podržavao odabir svog sina jer, kako prenosi Page Six, upoznao je Brown i shvatio da će ona i Jake sjajno funkcionirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 16:38