ZVIJEZDA RED CARPETA

Bombastično izdanje djevojke Jeffa Bezosa: Svi su gledali u fatalnu Lauren, haljina joj je jedva obuzdala obline

Osnivač Amazona i TV voditeljica započeli su svoju vezu 2019., ubrzo nakon što su oboje objavili da se razvode od svojih supružnika

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Nakon dodjele Oscara već se dugi niz godina održava zabava Vanity Fair magazina, gdje zvijezde imaju još jednu priliku zablistati na crvenom tepihu.

Među uzvanicima bio je i treći najbogatiji čovjek na svijetu, Jeff Bezos (59), koji se ovom prilikom odlučio za crno odijelo s leptir mašnom.

Međutim, Bezos je pao u drugi plan kada je pozirao fotografima sa svojom partnericom Lauren Sanchez (53) koja je privukla pažnju svojim raskošnim dekolteom.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Jeffrey Meyer/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Jeffrey Meyer/mpi/capital Pictures/profimedia

Televizijska voditeljica odjenula je glamuroznu haljinu koja se sastojala od prozirnog donjeg dijela ukrašenog vertikalnim i horizontalnim svjetlucavim prugama dok je gornji dio haljine isticao njezine bujne grudi. Atraktivno izdanje upotpunila je otvorenim potpeticama te dijamantnim prstenom i narukvicom.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

Osnivač Amazona i TV voditeljica započeli su svoju vezu 2019., ubrzo nakon što su oboje objavili da se razvode od svojih supružnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:43