PRIHVATILI TROJAC

Boksač i manekenka Božić provode na Baliju, nudi im se glumica: ‘Dolazim vam, lako se podijelimo...‘

David Haye u otvorenoj je vezi sa supermodelom Sian Osborne, a praznike će im ‘uljepšati‘ glumica Helen Flangan

Helen Flanagan, David Haye, Sian Osborne

 /Profimedia

Što više to bolje, sigurno misli glumica Helen Flanagan koja je odlučila provesti Božić na Baliju s Davidom Hayeom i njegovom djevojkom Sian Osborne, potvrđuje The Sun. Britanskom boksaču ovo nije prvi trojac u životu, on i Sian već su bili u vezi s pop zvijezdom Unom Healy.

"David i Helen idu zajedno na Bali gdje će zajedno provoditi vrijeme. Ona je oduševljena Davidom, uživali su u nekoliko sjajnih spojeva", rekao je izvor te dodao da je Helen svjesna Davidove veze sa Sian, ali da je i dovoljno otvorena da izlazi s njim bez obzira na to.

"Helen je svjesna da David izlazi s više ljudi, ali ona izlazi samo s njim, ne i sa Sian", kazao je izvor. Ipak, na Baliju, koji ima posebno mjestu u Hayevom srcu, bit će i Sian pa glumica neće moći sve vrijeme provesti samo s njim.

Flanagan i Haye su zbog emisije "I‘m A Celebrity" iz 2012. godine postali prijatelji. No ponovno su se povezali ranije ove godine nakon što su se spojili na aplikaciji za upoznavanje slavnih - Raya. Flert preko poruka odvelo ih je na brojne spojeve, a prošloga je mjeseca Flanagan objavila TikTok u kojem je njezin kćer Delilah rekla da misli da njezina mama ide na spoj te da misli da je on jako zgodan muškarac.

@hjgflanagan1

My best friend ❤️ we are super close, so proud of our relationship, we have so much fun ?

♬ original sound - Helen Flanagan

Glumica, uz Delilah, ima još dvoje djece koje je dobila sa zaručnikom nogometašem Scottom Sinclairom. U srpnju prošle godine okončala je njihovih 13 godina zajedničkog života.

image

Helen Flanagan

Olivier Huitel/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/Olivier Huitel/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia

Davidova i Sianina ljubav traje već tri godine, a u njoj su se okušale i brojne žene. Jedna od mnogih je i Una Heavy koju je Haye također upoznao preko Raya. I nju je prošloga Božića odveo na Bali, ali ona je nakon toga Hayea ostavila jer "nije mogla biti dio njegove družine."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 15:31