PETRA ECCLESTONE

Bogata nasljednica mislila da joj kći ima autizam pa otvorila centar za liječenje. A onda je došlo do preokreta...

Ovoga tjedna podnijela je zahtjev tijelu za registraciju tvrtki u Ujedinjenom Kraljevstvu da se njezin centar izbriše iz registra

Petra Ecclestone

 Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kada je slavna nasljednica Petra Ecclestone posumnjala da bi njezina kći Lavinia mogla imati autizam, postala je toliko frustrirana nedostatkom „savjeta i mogućnosti liječenja” da je otvorila jaslice i terapeutski centar, „Petra‘s Place”, za djecu s poteškoćama u razvoju. Međutim, na kraju se pokazalo da 10-godišnja Lavinia nema autizam.

Prošle godine, izvršna direktorica centra „Petra‘s Place”, Sarah Kyle, rekla je da će se škola morati zatvoriti ako se ne generiraju dodatni prihodi nakon što je „glavni financijer” - Petra - prestala financirati školu.

Ovoga tjedna, britanska nasljednica podnijela je zahtjev tijelu za registraciju tvrtki u Ujedinjenom Kraljevstvu „Companies House” da se „Petra‘s Place” izbriše iz registra.

Njezin glasnogovornik kaže da je „pomogla u prijelazu poslovanja na novu upravu” i da ga financijski podupire šest mjeseci.

Podsjetimo, britanska bogatašica ima troje djece s bivšim suprugom Jamesom Stuntom te jedno dijete sa sadašnjim suprugom Samom Palmerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:06