DRAMA SE NASTAVLJA

Bizarni obrat u holivudskoj sudskoj trakavici, problematična bivša tvrdi: ‘Zbližio se s odvjetnicom, skupa me omalovažavaju!‘

Ioan i Alice već se nekoliko godina bore na sudu, a čini se kako njihovoj borbi neće uskoro doći kraj

Alice Evans i Ioan Gruffudd

 Profimedia/

Glumac Ioan Gruffudd i njegova bivša supruga Alice Evans ponovno su u centru pozornosti nakon što ga je ona optužila za zbližavanje s odvjetnicom. Sve je započelo time da su Evans izbacili iz sudnice jer je fotografirala svog bivšeg tijekom ročišta, što se protivilo pravilima. Alice pak tvrdi da je fotografirala odvjetnicu Andreu Burkhart, koja se navodno "zbližila" s njezinim bivšim, prenosi Daily Mail.

image

Ioan Gruffudd i Alice Evans

Crystal Pictures/Profimedia

Osim toga je rekla i da je Burkhart izrekla "užasne" stvari o njoj te da ju je umjesto Alice nazivala "Malice", što u prijevodu znači zloba ili pakost.

"Okrenula sam se i vidjela nju i Gruffudda dok razgovaraju, smješkaju se i smiju. To me jako zabrinulo jer se čini da Gruffudd pomaže gospođi Burkhart da daje omalovažavajuće izjave o meni na svojim društvenim mrežama", napisala je u novoj optužnici. U istoj je uključila i fotografiju odvjetnice izvan suda te nekoliko objava odvjetnice na društvenim mrežama u kojima ju je Andrea kritizirala. Osim toga, Alice smatra da je odvjetnica na taj način podržala glumčeve tvrdnje o tome da Alice laže kako nema novca i kako se ne može brinuti o njihove dvije kćeri.

image

Ioan Gruffudd

Scott Garfitt/Pa Images/Profimedia

"Alice samo laže o svojoj financijskoj situaciji", napisala je odvjetnica u kolovozu. "Maliceina vlastita financijska otkrića su bila, da tako kažemo, nejasna", napisala je u objavi iz srpnja. Burkhart je o Alice i Ioanu počela objavljivati još u travnju prošle godine, ali nije jasno koja je njezina poveznica s razvodom nekadašnjeg para.

image

Alice Evans

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

U novim je sudskim dokumentima Evans negirala tvrdnje koje je protiv nje iznio Gruffudd prošlog tjedna, vezano uz to da je prekršila zabranu prilaska. Priznala je da je objavila "bezobrazne" poruke o bivšem suprugu i njegovoj zaručnici Bianci Wallace 2021. godine, ali sve zato što je bila jako emotivna zbog razvoda. Ali, negirala je da je svojim nedavnim komentarima, koje je objavila prošli tjedan na društvenim mrežama, napala svog bivšeg. Tvrdi kako su to bili općeniti komentari o njenom životu.

"Nisu bili namijenjeni da naruše Gruffuddov mir. Njegove pritužbe mi pokazuju da bi me htio ušutkati i ne želi da komentiram o svom životnom iskustvu", istaknula je ona.

image

Bianca Wallace i Ioan Gruffudd

Planet Photos/Planet/Profimedia

Ioan i Alice razveli su se službeno u srpnju prošle godine, a od tada se bore na sudu zbog skrbništva i zbog prava na uzdržavanje bračnog druga. Nedavno je dogovoreno da će Gruffudd plaćati 3000 dolara mjesečno za privremenu alimentaciju te 1500 dolara mjesečno za uzdržavanje bivšeg druga. Mora plaćati sve do ročišta u veljači, na kojem će navodno pozvati svoju zaručnicu kao svjedoka. Ona će na sudu svjedočiti protiv Evans te navesti kako je ona "uhodi, uznemirava i zlostavlja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:18