RAZLOG ZA SLAVLJE

Bivši dinamovac pun je ljubavi prema fatalnoj Sinjanki: Pogledajte što je poručio svojoj Anđeli

Lirim Kastrati čestitao je rođendan svojoj dragoj, sinjskoj manekenki Anđeli Šimac

Lirim Kastrati ljubi Sinjanku Anđelu

 Instagram/Lirim Kastrati

Kosovski nogometaš i bivši dinamovac Lirim Kastrati čestitao je rođendan svojoj dragoj, sinjskoj manekenki Anđeli Šimac putem Instagrama.

"Sretan rođendan, ljubavi, volim te", poručio joj je putem Instagram storyja, uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se grle i zaljubljeno gledaju u oči.

image

Lirim Kastrati čestitao rođendan svojoj dragoj

Instagram/lirim Kastrati/

Lijepa Sinjanka i nogometaš u ožujku 2022. dobili su kćerkicu Indiah, a tada je Anđela sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila s kakvim se lošim uvjetima u poljskoj klinici susrela, te je na kraju odlučila ipak roditi u Hrvatskoj.

"Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni... Samo sam jako zahvalna poliklinici u Zagrebu u koju su me odlučili primiti odmah. Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama i neće pokušavati roditi u ‘lijevim‘ zemljama među kojima je i Poljska. I da, Hrvatska iznad svega", izjavila je tada Anđela.

O njihovoj se ljubavi počelo šuškati još u siječnju 2021., kada je Kastrati priredio rođendansku zabavu za 15-ak ljudi, što nije bilo u skladu s tadašnjim epidemiološkim mjerama. Anđela je bila na toj zabavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 08:41