IZNENADIO FANOVE

Bivši član One Directiona šokirao izgledom: ‘Moje tinejdžersko srce plače...‘

Louis Tomlinson se proslavio 2010. godine u ‘X Factoru‘ uz četiri druga pjevača. Sad je iznenadio promjenom

Louis Tomlinson

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Glazbenik Louis Tomlinson iznenadio je brojne obožavatelje kad se pojavio na Glastonbury festivalu proteklog vikenda. Na festivalu nije nastupao nego je, uz stotine drugih, došao gledati utakmicu Engleske i Slovačke na Europskom prvenstvu 2024. Prvo je privukao pozornost jer je sam unio televizor na festival kako bi mogao pogledati utakmicu, a potom i zbog velike promjene izgleda koja je neke rastužila.

Naime, glazbenik je prepoznatljiv po svojoj dužoj smeđoj kosi, a istu je frizuru nosio od 2010. godine kada se i proslavio s bendom One Direction. Međutim, sad je na festivalu pokazao sijede pramenove koje ima po cijeloj kosi. "Nisam bila spremna vidjeti Louisa sa sijedom kosom. Znam da svi starimo, ali moje tinejdžersko srce plače", komentirala je jedna obožavateljica. Pjevaču su neki poručili da svoju kosu ponovno oboji u smeđe, a neki su pak rekli da im se novo izdanje više sviđa.

image

Louis Tomlinson

Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Tomlinson se proslavio kad je imao samo 18 godina. Kao tinejdžer se pojavio na audiciji u britanskom "X Factoru", a iz prve nije prošao. Tada je žiri odlučio spojiti njega i još četvoricu drugih kandidata, Harryja Stylesa, Zayna Malika, Nialla Horana i Liama Paynea te osnovati novi bend imena One Direction. Dečki su kliknuli od prve, a naposljetku su završili na trećem mjestu u finalu emisije.

Samo godinu dana nakon su objavili prvi album "Up All Night" i postali poznati u cijelom svijetu. Ujedno su postali i jedan od najpoznatijih boy bendova ikad.

image

Louis Tomlinson

Oscar Gonzalez/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 12:25