NIJE IM BIO DRAG

Bivši član NSYNC-a optužio Diddyja za raspad benda: ‘On je rekao Timberlakeu da nas odbaci i to na našem nastupu‘

Legendarni bend je bio osnovan 1995. godine, a raspali su se sedam godina kasnije. Prošle su godine rekli da se ponovno okupljaju

JC Chasez, Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, Lance Bass i Joey Fatone 

 Tammie Arroyo/Aff-usa.com/Pa Images/Profimedia

Glazbenik Lance Bass, bivši član kultnog benda NSYNC, okrivio je ozloglašenog Seana Diddyja Combsa za raspad benda. Lance je rekao kako nikad nije bio prisutan na njegovim zabavama te da mu se Diddy nikad nije sviđao. "Nikad nisam imao vremena otići na Diddyjevu zabavu", rekao je on u "Watch What Happens Live With Andy Cohen".

image

NSYNC

Mct/Zuma Press/Profimedia

Bass je komentirao Diddyjevo uhićenje koje se dogodilo prije nešto više od tjedan dana. "Sve dok se ovo nije dogodilo, zaboravio sam da je nastupao prije nas na našoj zadnjoj turneji. Užasno", rekao je on. Prisjetio se i jednog trenutka s NSYNC-ove posljednje turneje zbog kojeg smatra da je reper kriv za raspad boy benda.

Ispričao je kako je slučajno čuo razgovor između Diddyja i Justina Timberlakea u kojem mu je rekao: "Moraš odbaciti ove dečke. Moraš ići u solo karijeru." Bass je tada pomislio: "Više mi se ne sviđaš, Diddy. Na našem nastupu? Dovraga."

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

NSYNC je osnovan 1995. godine, a u bendu su bili Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, JC Chasez, Lance i Justin. Bend se raspao 2002. godine, a u početku su svi mislili da će to biti samo kraća pauza. Međutim, bend više nije nastupao zajedno, ali su se nastavili pojavljivati na raznim događanjima. Prošle su godine snimili novu pjesmu i potvrdili da će se ponovno okupiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. rujan 2024 14:47