OSVETA AGENTA

Bivši agent raskrinkao Amber: ‘Nikad nije voljela bivšeg, Elona Muska. Služio joj je za popunjavanje praznine‘

Musk je naveden kao potencijalni svjedok na strani Heard, ali nejasno je hoće li svjedočiti

Amber Heard

 Jonathan Ernst/POOL/AFP

Amber Heard nikad zapravo nije voljela svog bivšeg dečka Elona Muska, rekao je njezin bivši agent tijekom svjedočenja u slučaju Johnnyja Deppa za klevetu protiv nje.

Depp tuži Heard, svoju bivšu suprugu, za 50 milijuna dolara, tvrdeći da je uništila njegov ugled i karijeru insinuirajući u članku Washington Posta iz 2018. da je bila žrtva obiteljskog nasilja. Heard je odbacila optužbe, rekavši da ju je Depp fizički napao u više navrata prije i tijekom njihovog braka.

Problemi u braku postali su javni u svibnju 2016., kad se Heard pojavila na sudu s masnicama po licu kako bi zatražila zabranu prilaska za Deppa. Razvod para dovršen je u siječnju 2017., kada se već šuškalo kako je Heard u vezi s Muskom, milijarderom i čelnikom tvrtki Tesla i SpaceX.

image

Amber Heard i Elon Musk

Media-mode/Splash/Profimedia

Depp i glumičin bivši agent Christian Carino svjedočili su na suđenju za klevetu putem unaprijed snimljenog iskaza. U videu je Carino pokazao poruke koje je izmjenjivao s Heard, kao njezin tadašnji bliski prijatelj, iz kolovoza 2017. nakon što se doznalo za glumičin prekid s Muskom.

"Nisi bila zaljubljena u njega i tisuću si mi puta rekla kako si s njime samo popunjavala prazninu", kazao je Carino Heard kad se požalila što je njezin prekid dospio u javnost.

"Znam, ali sam željela imati vlastitog vremena za tugovanje. I opet me i drugi muškarac pustio da padnem na šiljke. Pobijesne jer su me ostavili i onda plasiraju takve stvari", odgovorila je Amber, a Carino joj je uzvratio: "Možeš to izbjeći tako da ne izlaziš s uber-poznatim ljudima".

Kad je točno Heard počela izlaziti s Muskom je prilična nepoznanica. Prvi izvještaji o njihovoj vezi datiraju iz srpnja 2016., smatra Deppov pravni tim, što bi značilo da je Amber varala Deppa s Muskom, a zaposlenici zgrade u kojoj su Depp i Heard nekad dijelili stan potvrdili su kako je milijarder posjećivao glumicu u nekoliko navrata.

Musk, koji je ovih dana kupio Twitter, naveden je kao potencijalni svjedok na strani Heard, ali ostaje nejasno hoće li biti pozvan da svjedoči u slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:47